2019.02.17. 23:13
Az én áruházam
Budapest, Fogarasi út
1148 Budapest
Fogarasi út 28-54.
A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Boldogasszony papucsa kompozíció kerámiában, cserépátmérő: kb. 13 cm

Cikkszám 3958436
 
5 999 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg., a szállítás ideje kb. 4-6 munkanap

Termékleírás

Cikkszám 3958436

Az "USA" fajtájú boldogasszony papucsa az orchideafélék családjához tartozó növény, amely virágainak formája után kapta nevét Virágai többszínűek a fehértől a sárgán át a pirosig, és többnyire csinosan márványosak. Az adventi és a karácsonyi időszakhoz illeszkedően arany-, ezüst- vagy bronzszínű kerámiákban vásárolható meg, így minden díszítési ötlethez és ízléshez alkalmazható.

A növények a félárnyékos vagy árnyékos helyeket kedvelik kellemes hőmérsékleten. Rendszeresen öntözze őket, a pangó vizet azonban kerülni kell. A növekedési időszakban kéthetente adjon nekik orchideatápot.

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak euróban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére