2021.01.20. 23:39


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Lepkeorchidea 1 szálas cserépátmérő: kb. 12 cm Phalaenopsis

Cikkszám 4035978
  • Elegáns
  • Egész évben virágzó
  • Min. 6 darab virággal
Termékinformáció
2 299 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

csak 32 termék kapható

Termékleírás

Cikkszám 4035978

A lepkeorchidea (Phalaenopsis) a legismertebb és legnépszerűbb az összes orchideafaj közül. Nevét virágának trópusi pillangókra emlékeztető különleges formájáról kapta. A pillangó orchidea rendkívül gazdagon virágzó, erőteljes növény, amely a tapasztalatlan orchideakedvelők számára is jó választás. Átlagos szobahőmérsékleten jól fejlődik, a világos-félárnyékos ablakpárkányokon érzi magát a legjobban. Azonban óvni kell a déli időszak körüli közvetlen napsütéstől. Forró napokon és a fűtés okozta száraz levegő esetén ajánlatos a léggyökereit reggelente némi vízzel bepermetezni. Nyáron hetente, a téli időszakban kéthetente öntözze vagy merítse vízbe. Minél melegebb illetve világosabb helyen áll az orchidea, annál magasabb a vízigénye. Kerülje a pangóvizet és négyhetente rendszeresen tápoldatozza alacsony koncentrációban a kereskedelmi forgalomban kapható orchidea-tápoldatok egyikével.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Illat:Nem
Virágszínek:Többszínű
Cserépméret:12 cm
Aktuális növénymagasság:50 - 70 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

Lefoglalom és átveszem az én áruházamban

Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze 4 óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére