Termékkínálat

Szolgáltatások

Az én áruházam
Budapest, Fogarasi út
Fogarasi út 28-54.
1148 Budapest
Áruház módosítása
vissza
Áruház módosítása
Nem sikerült megállapítani az Ön tartózkodási helyét.
További áruházak megjelenítése
OBI áruház keresése a térképen

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Mennyezetburkoló lapok felrakása

Deckenpaneel anbringen
Ki szeretné építeni pincéjét vagy a tetőteret? Ha igen, az OBI áruházakban praktikus mennyezetburkoló lapokat talál, amelyek alatt könnyen eltüntetheti a csúf látványt nyújtó mennyezetet vagy a vakolat felett húzódó vezetékeket. Ebbe a mennyezetburkolatba minden különösebb erőfeszítés nélkül besüllyeszthet beépíthető lámpákat is, de a lapok még kreatív téralakítás céljára is alkalmasak: hosszanti irányban felrakva hosszabbnak láttatják a helyiséget. A keresztirányban felrakott lapoktól ellenben rövidebbnek tűnik az adott helyiség. Ez a hatás kiválóan alkalmas egyenlőtlen arányok kiegyensúlyozására.
1. Tetszés szerinti anyagok 2. Villámgyors rögzítés
3. Szaniter helyiségek megfelelő mennyezete 4. Van más megoldás is mennyezetburkoló lap helyett?
Material nach Wahl

1. Tetszés szerinti anyagok

Milyen legyen az anyaguk? Ha a kifinomultabbat kedveli, luc- vagy jegenyefenyőhöz hasonló tömörfából készült lapokat válasszon. Olcsóbb megoldást jelentenek a különféle színekben és korszerű változatokban kapható fautánzatok. Rendkívül strapabíróak és lemoshatók, így vizesblokkokban való használatra is alkalmasak. Számos termékhez külön szegélyléc is kapható, amely biztosítja a fal és a mennyezet közötti harmonikus átmenetet.

Jó tudni: A munkálatok megkezdése előtt célszerű hagyni, hogy pár napig akklimatizálódjanak a lapok az adott helyiségben. Mérje fel a mennyezet adottságait. Betonból készült mennyezet esetén célszerű átdugható tiplivel rögzíteni a lécezést.

Montage ganz fix

2. Villámgyors rögzítés

A mennyezeten végzett munka minden, csak nem kényelmes. Végig fej felett zajlik, és ami még fontosabb: eddig nem lehetett boldogulni segéd nélkül, aki türelmesen adogatta egymás után a paneleket. Most már azonban lehet kapni olyan gyors rögzítésű rendszereket, amelyekkel egyedül is könnyedén boldogul – csak betolja, bepattintja lapokat és már kész is! Érdeklődjön az OBI áruházban Fit-fix® rendszerű mennyezetburkoló lapok iránt.

Jó tudni: A speciális Fit-fix® illesztéstechnika további előnye, hogy megakadályozza a nedvesség és a pára behatolását.

Die richtige Decke für die Feuchträume

3. Szaniter helyiségek megfelelő mennyezete

Különösen a fürdőszobai mennyezetnél ügyeljen a megfelelő anyagra. Érdeklődjön az OBI áruházban, hogy milyen szaniter helyiségbe való burkolólapok kaphatók. Ezek többnyire kiváló minőségű, műanyaggal bevont MDF hordozólapok.

Gibt es eine Alternative zu Deckenpaneelen?

4. Van más megoldás is mennyezetburkoló lap helyett?

Álmennyezetet szeretne, de a mennyezetburkoló lapok nem illenek a helyiség stílusához? Akkor egyszerűen gipszkartonlapokkal (Rigips) is burkolhatja a léceket. A fugákat és a csavarok furatait utána hézagkitöltő gipsszel tudja eldolgozni. Ezt követően pedig már csak tapadásnövelő alapozóval kell átkennie az új mennyezetet, hogy utána tetszés szerint díszvakolattal, festékkel vagy tapétával tudja bevonni.

Vissza a lap tetejére