Termékkínálat

Szolgáltatások

Az én áruházam
Budapest, Fogarasi út
Fogarasi út 28-54.
1148 Budapest
Áruház módosítása
vissza
Áruház módosítása
Nem sikerült megállapítani az Ön tartózkodási helyét.
További áruházak megjelenítése
OBI áruház keresése a térképen

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Rolók és redőnyök beépítése

Rollos & Jalousien anbringen

Az adott helyszín építészeti adottságaitól függően az ablakkáva közé vagy az elé helyezzük a rolót vagy a redőnyt, de tetszőlegesen rögzíthető a falra vagy a mennyezetre is. A rolókat többnyire egyszerűen fel lehet csavarozni, de a függönytartóra is rögzíthetők. A roló ablakkeretre történő szereléséhez különféle rögzítőket kínálnak az OBI áruházai, így fúrás nélkül bármikor felszerelheti a rolót közvetlenül az ablakkeretre. A redőnyök fej- és alsó lécből, lamellákból és tartozékokból épülnek fel. Rögzítésükhöz tartóeszközökre, illetve rögzítő kampókra van szükség..

1 - Lépésről lépésre 2 - Bevásárlólista:
3 - Szerszámlista:
Dübel setzen

Lépés 1 - A rögzítő hüvelyek falba illesztése

Jelölje meg a rögzítés helyeit, ügyelve arra, hogy még ki lehessen nyitni az ablakot, majd illessze a falba az első rögzítő hüvelyt!

Fixierung

Lépés 2 - Rögzítés

Húzza meg erősen a tartószerkezet, valamint a rögzítő kampó csavarkötéseit! Vízmérték segítségével ellenőrizze a másik tartószerkezet pontos helyét!

Tipp

Jó tanács: ha hosszú a redőny, érdemes nyitott lamellákkal is tesztelni működését!

Jalousie einhängen

Lépés 3 - A redőny beakasztása

Ezt követően beakaszthatja a redőnyt. Ellenőrizze az oldalszéleket, majd rögzítse a csavart! A fejlécet takarólemezzel boríthatja, ha különösen ad az esztétikus megjelenésre. 

Bevásárlólista:

  • Roló és redőny

Szerszámlista:

  • fúrógép
  • csavarhúzó
Vissza a lap tetejére