Termékkínálat

Szolgáltatások

Az én áruházam
Budapest, Fogarasi út
Fogarasi út 28-54.
1148 Budapest
Áruház módosítása
vissza
Áruház módosítása
Nem sikerült megállapítani az Ön tartózkodási helyét.
További áruházak megjelenítése
OBI áruház keresése a térképen

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Kertiszerszám-kisokos

Werkzeugberater Garten

Az alábbi kerti szerszámok egy kertből sem hiányozhatnak. Akár alapfelszerelésről, akár speciális szerszámról vagy praktikus kellékről van szó – az OBI kertiszerszám-kisokos segítségével rögtön belevághat a kinti munkákba.

Javaslat: Ha ősszel elmulasztotta alaposan ellenőrizni, megtisztítani és – ahol szükséges – beolajozni vagy megélezni a régi kerti szerszámokat, most pótolja.

1. Kerti lapát 2. sóvilla
3. Kertészásó 4. Dupla kapa
5. Viráglapát 6. Kis talajlazító
7. Talajlazító 8. Kerti kesztyű
9. Kerti tömlő 10. Sövénynyíró olló

Garten-Grundausrüstung

Gartenschaufel

1. Kerti lapát

Akár díszfát ültet, akár műanyag medrű kerti tavat hoz létre vagy a homokozót tölti meg homokkal – a kerti lapát univerzális és egyben nélkülözhetetlen kerti eszköz! Különösen alkalmas föld és kavics kiemelésére, áttöltésére és még sok más célra.

Spatengabel

2. sóvilla

Az ásó- vagy a kerti villa alkalmasabb köves vagy agyagos talaj megmunkálására, mint az ásó, ráadásul a föld újbóli felásására és a komposzt átforgatására is használható. Különösen alkalmas felásásra, forgatásra és szellőztetésre.

Gärtnerspaten

3. Kertészásó

Ha újra felássa a földet vagy kijelöli a virágágyás helyét, a kertészásó a megfelelő szerszám. Ügyeljen arra, hogy ergonomikus nyele és élesre csiszolt hegye legyen. Különösen alkalmas felásásra, helykijelölésre, cserjék tőosztással történő szétválasztására.

Doppelhacke

4. Dupla kapa

A dupla kapa különösen alkalmas kisebb ágyások kigyomlálására. Ültetőgödör kialakítására és magvetésre egyaránt használható. Különösen alkalmas gyomlálásra, a talaj fellazítására, szellőztetésre és ültetőgödör felásására.

Blumenkelle

5. Viráglapát

Ültetéshez és átültetéshez használjon viráglapátot. A régi virágtartóból szeretné eltávolítani a földlabdát, vagy kemény földbe szeretne mélyedést vájni? Mindkettő könnyen megvalósítható ezzel a nagyszerű kézi szerszámmal.
Különösen jól használható virágcserepekbe, virágládákba és tálakba történő ültetéskor.

Blumenkralle

6. Kis talajlazító

A húzó kézmozdulatokhoz igazított markolat megkönnyíti a munkafolyamatot. Így könnyű kertészkedni, majdhogynem magától megy a munka …Különösen alkalmas talajlazításra és szellőztetésre.

Kultivator

7. Talajlazító

A talaj gyors fellazítása a leggyakoribb kerti műveletek közé tartozik. Kerti ágyások talajának gyökérkímélő fellazítására és szellőztetésére használjon talajlazítót. 

Gartenhandschuhe

8. Kerti kesztyű

A természetes latex bevonattal ellátott pamutkesztyű különös védelmet biztosít a kerti munka során. Viselése különösen ajánlott rózsák és cserjék gondozásakor.

Gartenschlauch

9. Kerti tömlő

Minden gyermek kedvence, sok esetben azonban a felnőttek sem nélkülözhetik: a nyári forróságban öntözéshez elengedhetetlen a kerti tömlő. Különösen alkalmas kerti növények és a gyep öntözésére.

Heckenschere

10. Sövénynyíró olló

Tökéletes vágás kis erőkifejtéssel? Speciális kialakítású sövénynyíró ollóval, mellyel hatékonyan formára nyírhatja bukszusát vagy tiszafáját, megvalósítható. Különösen alkalmas cserjék visszavágására és formára nyírására.

Garten-Spezialausrüstung

Gartenhacke

11. Kerti kapa

A kerti kapa a haszonkertet művelők nélkülözhetetlen kelléke. Mindeninek szüksége van rá, aki zöldséget termeszt és ősszel burgonyát szed. Különösen alkalmas kemény talaj fellazítására és burgonya kiásására.

Stangenschere

12. Hernyózóolló

Magasan lévő ágak metszését is lehetővé teszi. Különösen alkalmas nehezen hozzáférhető ágak és gallyak metszésére.

Gerade Feinschnittschere

13. Egyenes pengéjű sövényvágó olló

Egyszerűbb kerti munkákhoz könnyen kezelhető sövényvágó ollóra van szükség, tökéletesen beválik például bonszáj visszavágásakor. Különösen alkalmas többek között ágak és gallyak méretre vágására.  

Runde Feinschnittschere

14. Hajlított pengéjű sövényvágó olló

Levelek és hajtások vágásához hajlított, a gyökérzet és az ágak, gallyak vágásához egyenes pengéjű olló szükséges. A hajlított pengéjű olló különösen alkalmas hajtások, levelek, vékony gallyak vágására.

Amboss-Schere

15. Hernyózóolló

Száraz cserjék visszavágásához hernyózóolló szükséges. Pontos vágást tesz lehetővé akkor is, amikor az ágvágó olló már gyengének bizonyul. Különösen alkalmas többek között száraz cserjék, vastag hajtások, drót, zsinór vágására.

Bypass-Schere

16. Ágvágó olló

A klasszikus ágvágó olló pengéi különösen friss hajtások vágására alkalmasak. Száraz, vastag ágak visszavágásához használjon inkább hernyózóollót. Különösen alkalmas rózsa és cserjék gondozására.

Heckenschere Wellenschliff

17. Hullámos pengéjű sövénynyíró olló

A hullámos formának köszönhetően az ágak nem csúsznak ki könnyen a kések közül. Próbálja ki Ön is! Különösen alkalmas vékony és közepesen vastag ágak nyírására.

Elektrische Heckenschere

18. Elektromos sövénynyíró

Gyorsan formába hozhatja sövényét, bokrait vagy akár a bukszust is az elektromos sövénynyíró segítségével. Különösen alkalmas sövény és bokrok nyírására.

Teleskop-Astschere

19. Teleszkópos ágvágó olló

A teleszkópos ágvágó olló segítségével könnyen levághatók a nehezen hozzáférhető ágak is. Különösen alkalmas gyümölcsfák és díszcserjék nyírására. 

Kerti kiegészítők

Terracottabürste

20. Tisztítókefe agyagcseréphez

Speciális tisztítókefe segítségével tisztán tarthatja dekoratív agyag virágcserepeit. Különösen alkalmas agyag virágtartók, ültetőcserepek és kerti szerszámok tisztítására.

Rasenmäherbürste

21. Tisztítókefe fűnyíróhoz

A tisztítókefe segítségével a legeldugottabb sarkokból és mélyedésekből is eltávolíthatók a maradék fűszálak. A nagyon makacs szennyeződések eltávolításához műanyag spatula használata javasolt. Különösen alkalmas fűnyíró tisztán tartására.

Gartenabfallsack

22. Kerti hulladékgyűjtőzsák

Hova tegyük a nyesedéket? Ami nem fér a kerti vödörbe, az befér a hulladékgyűjtőzsákba! A fogantyúknak köszönhetően könnyen hordozható és üríthető. Különösen alkalmas kerti nyesedék, lomb és egyéb zöldhulladék szállítására.

Fugenreiniger

23. Fugatisztító

A gyomlálás hálátlan feladat, különösen, ha kövek és járólapok közül kell eltávolítani a gyomnövényeket. Praktikus segítség a fugatisztító, használatával gyorsan és hatékonyan eltávolítható a gyom és a moha a járólapok között. Különösen alkalmas fuga és kisebb repedések gyomtalanítására.

Abdeckhaube

24. Növénytakaró zsák

Válassza a növénytakaró zsákot, amennyiben túl nagynak találja a takarófóliát vagy a fólia sátrat. Biztos, célzott védelmet nyújt növényeinek. Különösen alkalmas palánták védelmére.

Blumensprüher

25. Kézi permetező

A kézi permetező lehetővé teszi a palánták körültekintő, mérsékelt öntözését. Előnye, hogy használata nem jár nagy víznyomással, így nem károsítja a fiatal növények gyökérzetét. Használata különösen ajánlott palántázáshoz és növényápoláshoz.  

Anzuchttöpfe

26. Ültetőcserép

Szívesen termeszt paradicsomot és paprikát az ablakpárkányon? Válassza ezt az ültetőcserepet! Később egyszerűen szétvághatja és kiültetheti növényeit a szabadba. Használata különösen javasolt magvetéshez, növényszaporításhoz. 

Folientunnel

27. Fóliasátor

Hosszabbítsa meg a kerti szezont fóliasátor használatával. A talaj és a levegő egyaránt gyorsan felmelegszik a sátorban. Ebben a védett környezetben gyorsan kikelnek például a salátafélék. Használata különösen javasolt palántázáshoz és facsemeték ültetéséhez.

Vissza a lap tetejére