Termékkínálat

Szolgáltatások

Az én áruházam
Budapest, Fogarasi út
Fogarasi út 28-54.
1148 Budapest
Áruház módosítása
vissza
Áruház módosítása
Nem sikerült megállapítani az Ön tartózkodási helyét.
További áruházak megjelenítése
OBI áruház keresése a térképen

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Kerítés - kisokos

Gartenzaun-Berater

Ha kerítést tervezünk, fel kell tenni magunknak pár kérdést: Milyen magasság illik az általam kigondolt használati célra? Milyen kerítés a megfelelő számomra? Milyen anyagot használjak? Mi segítünk meghozni a helyes döntést. Ha a kerítést a telekhatárban szeretné felállítani, mindenképp járjon utána a pontos telekméretnek, ügyeljen a nyomvonal kialakítására. A kerítés felállítása előtt minden esetben érdeklődjön az illetékes hivatalnál (községi önkormányzat, tanács stb.) és szükség esetén szerezzen be építési engedélyt.

1. Fakerítés 2. Belátás elleni kerítés
3. Drótkerítés 4. Acélkerítés
Holzzaun

1. Fakerítés

Tulajdonságok: Ha fakerítést szeretnénk, legyen az vadász-, vagy léckerítés, a legnagyobb problémát az időjárás viszontagságai jelentik. Ezért kazánnyomásos impregnálási eljárással kezelt fát használjunk és a cölöpöket oszloptartó papuccsal vagy leszúrható oszloptartó fémszerelvényekkel rögzítsük.

Vázlatos rajz Icon Holzzaun
Tipp

Ötlet: A rendszeres gondozást sajnos nem kerülhetjük meg. Pár évente fessük újra a kerítést- máris úgy fest, mint újkorában.

Sichtschutzzaun

2. Belátás elleni kerítés

Tulajdonságok: A belátás elleni kerítések legalább 170 cm magasak és szoros fedésűek. Szeretne az erkélyen vagy teraszon zavartalanul dolgozni, pihenni vagy ünnepelni? A belátás elleni kerítés a megoldás!

Vázlatos rajz Icon Sichtschutzzaun
Tipp

A belátás elleni kerítés esztétikai szempontból sem elhanyagolható. Különféle variánsokban létezik: táblás vagy fonott kerítés, ívekkel, kivágásokkal, lépcsőzetes kialakítással, díszített szegélyekkel stb.

Maschendrahtzaun

3. Drótkerítés

Tulajdonságok: A drótkerítésnek számos előnye van: könnyen felállítható, kedvező árú és könnyen karbantartható. Ha a kerítést kisebb állatok elleni védelemre is használni szeretnénk, a drótháló egy részét ássuk le a földbe. Kúszónövényekkel beültetve szemet gyönyörködtető látványt nyújt.

Vázlatos rajz Icon Maschendrahtzaun
Tipp

A kacsos kúszónövények benövik a kerítést, ezáltal a kíváncsi tekintetek elől is védenek. Számos növényt ültethetünk a drótkerítés tövébe, például bükkönyt, sarkantyúvirágot, hajnalkát, vadszőlőt, borostyánt vagy klemátiszt.

Metallzaun

4. Acélkerítés

Tulajdonságok: Az acélkerítés a drótháló kerítés stabilabb alternatívája. Az acélkerítés horganyzott vagy műanyag bevonatú kialakítással kapható. Ezáltal olyan egyszerű a karbantartásuk, mint a drótháló kerítésé – és növényekkel is befuttathatjuk őket.

Vázlatos rajz Icon Metallzaun
Tipp

Rendkívül sokféle kialakítású és formatervezésű acélkerítés közül választhatunk. Így minden kerthez megtalálja a megfelelőt!

Vissza a lap tetejére