Termékkínálat

Szolgáltatások

Az én áruházam
Budapest, Fogarasi út
Fogarasi út 28-54.
1148 Budapest
Áruház módosítása
vissza
Áruház módosítása
Nem sikerült megállapítani az Ön tartózkodási helyét.
További áruházak megjelenítése
OBI áruház keresése a térképen

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Karácsonyfa

Weihnachtsbaum

Vitathatatlan, hogy a jó öreg fenyőfát és a rajta lobogó gyertyalángot semmi sem pótolhatja, de valljuk be, hogy ennek a - többnyire - amerikai karácsonyi filmekből ismert, fa alakú fénykreációnak is megvan a maga ellenállhatatlan varázsa. Ha idén úgy dönt, hogy „saját kreációt” készít, vagy egyszerűen van elég hely még egy fának, tündöklően szép karácsonyfánk miatt sem kell majd szégyenkeznie. Így még egy csepp filmbe illő romantika is fokozza az ünnepi hangulatot. Kellemes ünnepeket kívánunk!

Javaslat: A saját készítésű mű jóvoltából nem kell a megszokott helyen állnia a karácsonyfának. Most olyan helyre is kerülhet, ahová eddig soha nem tette, mert gondot okozott volna a lehullott tűlevelek eltávolítása – akár a szőnyegre is.

1 - Útmutató 2 - Bevásárlólista
3 - Szerszámlista 4 - Vázlatrajz
Weihnachtsbaum

Lépés 1 - Így készül a karácsonyfa

A rajz alapján fűrésszel vágja ki az OSB lapból a fát és az állványt. Az égők számának megfelelően, egyenletesen ossza be a teljes felületen a furatok helyét, ahová később a parányi égők kerülnek. Szivacs segítségével mindkét elembe dörzsöljön bele zöld akrilfestéket, hogy megmaradjon az OSB lap jellegzetes felületi szerkezete. Faragasztóval illessze egymásba a fát és az állványt. Ha áll a fa, hátulról dugja át az égőket. Igazítsa meg, majd egy cseppnyi faragasztóval rögzítse őket. Végül tűzőgéppel tűzze a fa külső élére a műfenyő ágakat. Kész a karácsonyfa!

Barkácsútmutató letöltése

Bevásárlólista

  • 1 alaplap/állvány, amely megtartja a karácsonyfát, 1.150 x 1.500 mm, OSB, 18 mm
  • 2 műfenyő ág dekorációs célokra, 2.500 mm
  • 1 karácsonyi minifűzér 140-180 égővel
  • faragasztó
  • akrilfesték

Szerszámlista

  • fúrógép
  • dekopírfűrész

Vázlatrajz

Schemazeichnung

Wir sind um größte Genauigkeit in allen Details bemüht, können jedoch für die Korrektheit keine Haftung übernehmen.
Die Geltendmachung von Mängelfolgeschäden ist ausgeschlossen. Zudem ist zu beachten, dass möglicherweise nicht alle angegebenen Artikel in jedem OBI Markt verfügbar sind. In diesem Fall müssen fehlende Artikel bestellt oder durch ähnliche Artikel ersetzt werden.
* unverbindliche Preisempfehlung des Herstellers

Vissza a lap tetejére