Termékkínálat

Szolgáltatások

Az én áruházam
Budapest, Fogarasi út
Fogarasi út 28-54.
1148 Budapest
Áruház módosítása
vissza
Áruház módosítása
Nem sikerült megállapítani az Ön tartózkodási helyét.
További áruházak megjelenítése
OBI áruház keresése a térképen

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

„Szobainas”

Mindig olyan ruha- és kalaptartóra vágyott, amely többre képes hagyományos társainál? Amely a dzsekik, kalapok mellett még szemüvegek, újságok vagy könyvek áttekinthető tárolására is lehetőséget nyújt? Télen több tárolóhelyet biztosít, nyáron pedig gyorsan lekaphatja róla a fürdőnadrágot? A szobainas egyesíti magában ezt a sok hasznos funkciót. Az ötlet a BreadedEscalope nevű bécsi tervezőirodától származik, amely az OBI felkérésére hétköznapi tárgyakból alkot olyasvalamit, ami nem a megszokott célra lesz használatos, de otthon is elkészíthető. Ezúttal a klasszikus piros, fanyelű vécépumpából alkottak multifunkciós fali akasztót. Akár ruhafogasnak, akár polctartónak használja, a szobainas jó pár kilót elbír.

Vissza a lap tetejére