Termékkínálat

Szolgáltatások

Az én áruházam
Budapest, Fogarasi út
Fogarasi út 28-54.
1148 Budapest
Áruház módosítása
vissza
Áruház módosítása
Nem sikerült megállapítani az Ön tartózkodási helyét.
További áruházak megjelenítése
OBI áruház keresése a térképen

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Állópolc

Stehregal

Kinn a falevelek lassan lehullanak a fákról, mi pedig bent ülünk egy kényelmes fotelban, és egy jó könyvet olvasunk. De hova tegyük a teát, amely az élményt tökéletessé varázsolja? A megoldás olyannyira egyszerű, mint amilyen szokatlan. Készítsünk egy elegáns tároló állványt, amelybe és amelyre bármit tehetünk, amire elérhető közelségben szükségünk van. A polcot valamihez hozzá kell támasztani, de ugyanakkor nagyon rugalmas és nagyon gyorsan átszállítható az egyik sarokból a másikba. Furatok és tiplik nélkül. Az alábbiakban a munkamenetet mutatjuk be – majd letölthetik a részletes összeállítási tervet.

1 - Útmutató 2 - Bevásárlólista
3 - Szerszámlista 4 - Vázlatrajz

Lépés 1 - Falapok összeállítása

A testhez kivágott falapokat simára csiszoljuk. Oldalanként a csapkötésekhez a furatokat mindkét darabba behelyezzük. Az alap- és keretelemeket derékszögben faenyvvel összeragasztjuk.

Stehregel Schritt 2

Lépés 2 - Lakkozás

A készre ragasztott testet lakkozzuk.

Lépés 3 - Utolsó lépés

A lábakhoz a rudakat méretre szabjuk. A szögben történő összeszereléshez a vízszintes rudakat az egyik oldalon egy asztali körfűrésszel szögben kiszabjuk. A csapkötésekhez a furatokat kötésenként mindkét darabba behelyezzük. Megfelelően és derékszögben faenyvvel összeragasztjuk. A csúszásmentes bútorlábakat a rúd alsó részére felhelyezzük. A két részt egymással szemben összeigazítjuk, és egy kis csavarral rögzítjük az alsó részen, a csúszás ellen.

Tipp:

További vicces formákat érhetünk el a lábak lerövidítésével vagy meghosszabbításával. A rikító színben elkészített doboz kihangsúlyozza annak vicces mechanikáját és állópolcunkat minden helyiségben szemgyönyörködtetővé varázsolja.

Bevásárlólista

  • 2 faforgácslap 300 x 400 mm ragasztott fa, 18 mm
  • 2 faforgácslap 300 x 350 mm ragasztott fa, 18 mm
  • 1 négyszögletes rúd 30 x 30 x 3.000 mm erdeifenyő
  • 2 csúszásmentes bútorláb
  • 1 akrilfesték tetszés szerinti színárnyalatban
  • faenyv

Szerszámlista

  • fúrógép
  • dekopírfűrész
  • asztali körfűrész
  • Faenyv

Vázlatrajz

Schemazeichnung
Vissza a lap tetejére