Termékkínálat

Szolgáltatások

Az én áruházam
Budapest, Fogarasi út
Fogarasi út 28-54.
1148 Budapest
Áruház módosítása
vissza
Áruház módosítása
Nem sikerült megállapítani az Ön tartózkodási helyét.
További áruházak megjelenítése
OBI áruház keresése a térképen

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Mozaikkal kirakott virágláda

Mosaikstein-Kasten

„Kicsi kaktusz gubbaszt az erkélyen, a boldog kertész meg dalra fakad örömében!“ Ilyen jó lesz a kedve, vagy talán még jobb, ha „tüskés“ barátai vagy szép színes virágai elfoglalják méltó helyüket ebben a mozaikkal kirakott, csodaszép virágládában. Itt minden növény jól érzi magát, akár a házfalakon belül van, akár kívül!

1 - Útmutató 2 - Bevásárlólista
3 - Szerszámlista 4 - Vázlatrajz
Mosaikstein-Kasten Schritt 1

Lépés 1 - Előkészítés

Fejtse le a köveket az alátétről. Fektesse mindig a láda egy-egy oldalára a mozaikköveket, amíg egyenletes felületet nem kap. Jó kis kirakójáték!

Mosaikstein-Kasten Schritt 2

Lépés 2 - Felragasztás

Egymás után ragasszon fel a ládára minden egyes követ egy cseppnyi terméskő-ragasztóval. Minden oldalra így ragassza fel a köveket, ügyelve arra, hogy a sarkoknál egyenletes legyen az átmenet.

Lépés 3 - Fuga kitöltés

Ha megszáradtak, minden oldalon töltse ki a fugákat terméskő-ragasztóval. Nedves ruhával vagy szivaccsal törölje le a felesleget, majd hagyja, hogy jól megszáradjanak a fugák. Cseréptisztítóval távolítsa el a kövekről a maradék ragasztót. Most már beültetheti a növényeket a mozaikkal kirakott virágládába!

Tipp:

Terméskő helyett kerámia-, üveg- vagy tükörszilánkokat vagy apró színes mozaikköveket is használhat. Kísérletezőkedvűeknek ajánljuk a vegyes mozaikot!

Bevásárlólista

  • 1 kisebb virágláda Ton
  • 2 terméskő matt
  • 1 terméskő-ragasztó kis csomag
  • Kellékek: forró ragasztó polietilén és polipropilén munkadarabokhoz

Szerszámlista

  • simítólap (spachtli)

Vázlatrajz

Schemazeichnung
Vissza a lap tetejére