Termékkínálat

Szolgáltatások

Az én áruházam
Budapest, Fogarasi út
Fogarasi út 28-54.
1148 Budapest
Áruház módosítása
vissza
Áruház módosítása
Nem sikerült megállapítani az Ön tartózkodási helyét.
További áruházak megjelenítése
OBI áruház keresése a térképen

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Szerszámos kincsesláda

Werkschatzkasten

Hová tegyük a családról és a barátokról készült rengeteg fotót? A dobozok és a ládák nem számítanak szemet gyönyörködtető látványnak, de az albumokhoz egyszerűen sokra van szükség. Vagy hol tároljuk helytakarékosan a nagy mennyiségű és ezért igazán nehéz kőgyűjteményünket Valami teherbíró dologra van szükségünk. A szerszámos kincses ládában már elegendő hely van, és biztonságban vannak ereklyéink. A szép kivitel csak Önön múlik.

Biztosan rendelkeznek az alábbi anyagokkal: Színes papírok az egyedi tervezéshez vagy tarka újságpapírdarabok az inkább véletlenszerű végeredményhez. A szerszámos kincsesládában mindent elrejthetünk, ami számunkra értékes. Tanács: A szerszámos kincsesláda természetesen csecsebecsék tárolására is alkalmas. Használja ki az alkalmat és szortírozza az eddig szanaszét heverő dolgait borítékokba, dobozokba vagy zacskókba. Ha nehéz, kemény vagy érzékeny dolgokat szeretne benne tárolni, akkor a belső felületet filccel bélelheti.

1 - Útmutató 2 - Bevásárlólista
3 - Vázlatrajz
Werkschatzkasten dekorieren

Lépés 1 - Szerszámos láda dekorációja

Először fehér színnel alapozzuk. Szalvétadarabokat, újságkivágásokat, stb. több rétegben egymás fölé ragasztunk, a nagyobb elemekkel kezdve és végezetül a kisebb darabokat felragasztva. A csillogó megjelenés és a tartósság érdekében színtelen lakkal több rétegűen bevonjuk.

A szegélyeket vagy éleket, csúcsokat óvatosan, a megfelelő ragasztóval felhelyezzük. A csillogó vagy üveg kövecskéket a megelelő ragasztóval felragasztjuk.

Természetesen a kreativitásnak nincs határa, más anyagok, mint pl. fóliák, mozaikok, textíliák, tapéták, bőr, stb. is különleges sajátosságokat kölcsönöznek a ládának.

Bevásárlólista

  • szerszámosláda fémlemezből készült ollós ráccsal
  • szegély vagy él
  • fehér lakk az alapozáshoz
  • decoupage lakk
  • szalvéta, újságkivágás, csillogó kép stb.
  • dekorációs elem: Gyöngyök, strasszok, szalagok stb.

Vázlatrajz

Schemazeichnung

Az OBI törekszik a fenti adatok minél pontosabb megadására, de az adatok és az árak változtatásának jogát fenntartja. Az OBI nem tudja garantálni, hogy az elkészítéshez szükséges termékek közül mindegyik megtalálható az áruházaiban, így vásárlás előtt kérjük, hogy érdeklődjön a termék elérhetősége felől a 06 40 21 22 23-as telefonszámon. *Ajánlott fogyasztói ár

Vissza a lap tetejére