Termékkínálat

Szolgáltatások

Az én áruházam
Budapest, Fogarasi út
Fogarasi út 28-54.
1148 Budapest
Áruház módosítása
vissza
Áruház módosítása
Nem sikerült megállapítani az Ön tartózkodási helyét.
További áruházak megjelenítése
OBI áruház keresése a térképen

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Tömlőváza

Schlauch-Vase

Többet is ki lehet hozni belőle: így lesz virágváza a kerti tömlőből. Friss virágokkal és gallyakkal telerakva, újhullámos, kecses formatervezett műtárgy lesz a zöld műanyagból. Rendhagyó váza olyanoknak, akiket nem mindennapi ízléssel áldott meg az ég.

1 - Útmutató 2 - Bevásárlólista
3 - Szerszámlista 4 - Vázlatrajz
Schlauch-Vase bauen – so geht‘s

Lépés 1 - Tömlőváza elkészítése

1. lépés: Körülbelül hosszuk felénél törje meg a tömlődarabokat. Az sem baj, ha eltérő hosszúságú a két vég, így később különös látványt fog nyújtani a váza.

2. lépés: Dugja át egy megfelelő méretű tömlőszorító bilincsen a megtört tömlődarabokat, majd kézzel húzza feszesre a bilincset középen. Ügyeljen arra, hogy a tömlők talpként használt vége egy síkban helyezkedjen el.

3. lépés: Most töltse fel forró vízzel az összes tömlőt. Ettől ruganyosabbak és könnyebben hajlíthatóak lesznek. Vigyázat: forró víz esetén fennáll a forrázás veszélye!

4. lépés: Most már könnyebben „formázhatóak“ a tömlődarabok, végeiket pedig lehet még egy picit tágítani, hogy jobban megálljanak.

5. lépés: Utána még egyszer húzza meg kézzel a bilincset, majd hagyja, hogy kihűljön a "váza".

6. lépés: Nos, most már csak fel kell állítani, vizet beletölteni és színben illő virágokkal, fűfélékkel vagy egy nagy levéllel megtöltve alkalmas helyre tenni. Kész a remekmű! 

Bevásárlólista

  • 4-5 tömlődarab 600-800 mm hosszú kerti tömlő, Ø 20-35 mm
  • 1 tömlőszorító bilincs Ø kb. 70-90 mm fém

Szerszámlista

  • csavarhúzó
  • vágóeszköz

Vázlatrajz

Schemazeichnung

Az OBI törekszik a fenti adatok minél pontosabb megadására, de az adatok és az árak változtatásának jogát fenntartja. Az OBI nem tudja garantálni, hogy az elkészítéshez szükséges termékek közül mindegyik megtalálható az áruházaiban, így vásárlás előtt kérjük, hogy érdeklődjön a termék elérhetősége felől a 06 40 21 22 23-as telefonszámon. *Ajánlott fogyasztói ár 

Vissza a lap tetejére