Termékkínálat

Szolgáltatások

Az én áruházam
Budapest, Fogarasi út
Fogarasi út 28-54.
1148 Budapest
Áruház módosítása
vissza
Áruház módosítása
Nem sikerült megállapítani az Ön tartózkodási helyét.
További áruházak megjelenítése
OBI áruház keresése a térképen

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Költözzünk okosan!

Umzugsratgeber

Költözni készül? Már biztosan nagyon várja, hogy az új álomlakásban vagy a hőn áhított saját házban lakhasson. Mielőtt azonban megpihenhetne új otthonában, temérdek munka vár Önre.

Fontos, hogy időben belevágjon az előkészületekbe, ha nem akarja, hogy a kapkodás és a káosz árnyékot vessen az örömteljes várakozásra. Minden az idejében elkezdett tervezésen múlik, ha meg szeretné őrizni higgadtságát ebben a mozgalmas időszakban.

Összeszedtük Önnek a legfontosabb tudnivalókat, amelyek tanácsot adnak a dobozok pakolásához, a bútorcipeléshez vagy a festéshez, hogy mielőbb megszabadulhasson a mindenütt tornyosuló papírhegyektől és végre átadhassa magát új otthona élvezetének.

1. Ellenőrzőlista 2. Pakolok, csomagolok …
3. Stresszmentes felújítás! 4. Jó tanács
5. Költözés az OBI-val: igényre szabott kartonok, dobozok 6. Nem marad magára, ha igénybe veszi szolgáltatásainkat
Umzug mit OBI

1. Ellenőrzőlista

Célszerű nyolc-tíz héttel a költözés előtt belevágni a tervezésbe, hogy lehetőleg stresszmentesen menjen minden. Tűzze ki magának a költözés időpontját. Az addig rendelkezésre álló idő pontosan kiszámítható.

Ich packe meine Kiste …

2. Pakolok, csomagolok …

A vászonkendők, a konyharuhák vagy a strapabíró ruhadarabok ideálisak a kartondobozok kibélelésére. Fontos, hogy ne zörögjön semmi a megpakolt dobozban. Olvashatóan írja rá egy kreppszalagra, hogy mit rejt a karton. Érdeklődjön a költöztető cégnél, hogy mekkora a megengedett legnagyobb össztömeg. Ha ismerősei segítenek a költözködésben, ügyeljen arra, hogy ne legyenek túl nehezek a dobozok. A könyveket és egyéb nehéz dolgokat kisesebb kartonba tegye.

Renovieren ohne Stress!

3. Stresszmentes felújítás!

Gyakran előfordul, hogy felújításra szorul a régi lakás, mielőtt átadhatná a kulcsokat. A kiköltözés előtt jellemzően előforduló teendők: szőnyegtisztítás, a tapéta eltávolítása vagy falfestés, az ajtók vagy a szegélylécek lakkozása. Az Önhöz közel eső OBI áruházban mindent megtalál, ami ehhez szükséges.

Selbermacher Tipp

4. Jó tanács

Érdeklődje meg, hogy vezetékes telefon- és Internet-előfizetése hordozható-e: nem mindegyik szolgáltatás elérhető bárhol, új előfizetés igénylése előtt pedig a felmondási időket is figyelembe kell venni. Forduljon idejében szolgáltatójához, és kérjen tanácsot az ügyintézéshez.

Serviceleistungen

5. Költözés az OBI-val: igényre szabott kartonok, dobozok

Szánjon egy kis időt arra, hogy megtalálja a különféle dolgok szállítására legalkalmasabb dobozt, kartont. Az OBI áruházakban pl. tagolt pohárszállító vagy növénytároló dobozokat is talál. A szállításhoz kapható segédeszközök ezenkívül nagymértékben megkönnyítik a cipekedést. Az OBI áruházak munkatársai szívesen adnak tanácsot, hogy simán menjen a költözés!

Tipp

6. Nem marad magára, ha igénybe veszi szolgáltatásainkat

A költözéshez sok segítő kézre van szükség. Egyre azonban mindig számíthat: a kedvenc áruházára! A gépkölcsönzés mellett 21 olyan további hasznos szolgáltatással várjuk, amely jelentős mértékben megkönnyíti a költözködés és a lakberendezés teendőit.

Vissza a lap tetejére