2020.09.21. 20:12


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Home Cortina kőporcelán szürke 30 cm x 60 cm

Cikkszám 4417945
  • Modern betonhatású kőporcelán beltérre és kültérre
  • 4-es kopási osztály és R9 csúszásgátlóság, így a teljes lakótérben használható
  • Rektifikált
  • R9 csúszásgátlóság
  • Fagyálló
  • Máz nélküli
  • A csomag tartalma: 1,44 m
  • Méret: 30 cm x 60 cm
Termékinformáció
 
8 351 Ft
5 799 Ft / m²

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4417945

A "home - designed by MARAZZI GROUP" márkájú Cortina kőporcelánt modern betonhatású megjelenés jellemzi, és univerzálisan használható a falak és padlók burkolásához. A máz nélküli, rektifikált csempe modern színárnyalata kiválóan kombinálható a különféle lakberendezési stílusokkal. A szatinált felület kissé selyemmatt hatást kelt, amely még jobban kihangsúlyozza a csempe modern jellegét.

A legjobb választás a padlóhoz: kőporcelán
A kőporcelán padlólapok a kiváló megjelenést a nagy nyomáson gyártott kerámia csempék ellenálló képességével kombinálják. Ha kőporcelánt választ a padlójához, nem kell kompromisszumokat kötnie. Képes a terméskő padlólapok megjelenését és tulajdonságait utánozni, ugyanakkor ellenálló és könnyen ápolható marad. Finom, gyanta vagy ragasztóanyag nélküli összetételének köszönhetően a kőporcelán egy kompakt, ellenálló anyagot jelent, amelyet minimális porozitás jellemez. Rendkívül nagy sűrűségének köszönhetően a hagyományos padlólapok közül a legalacsonyabb, 0,5%-os vízfelvétel jellemzi, és az ebből fakadó fagyállóságnak köszönhetően rend szerint gond nélkül használható minden kültéri területen is. A nem éghető anyagok használatának köszönhetően a kőporcelán veszély nélkül tehető ki nagyobb hőnek. Mivel ez jó vezetőképességgel párosul, a kőporcelán padlófűtés esetén is kiválóan használható. Az időjárás és a hőmérséklet mellett a kőporcelán a mechanikai hatásokkal, valamint a háztartási savak, például italok vagy akár erős tisztítószerek által okozott károkkal szemben is ellenálló.

Kopás
Kopás alatt a padlólap igénybevétel esetén jelentkező anyagveszteségét, valamint a karcállóságot értjük. A 4. kopási osztályba tartozó kőporcelán nagy terhelésnek tehető ki. A teljes lakótérben, mind beltéren, mind kültéren használható, és még ipari és közületi területekre is alkalmas.

Csúszásgátlóság
A csúszásgátlóság adja meg, hogy mennyire biztonságos egy felületre lépni, amikor az folyadékkal, például vízzel vagy olajjal érintkezik. A besorolás azon maximális dőlésszög alapján történik, amelynél erős lábbelivel veszély nélkül lehet a padlóra lépni és azon járni. Ipari és közületi használat esetén biztonságtechnikai okokból elő van írva a besorolás elvégzése, azonban ezt privát használat esetén sem érdemes elmulasztani. Az R9 csoportba sorolt kőporcelán ideális a lakóterekben történő használathoz.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Színárnyalat:Közepes
Felület:Unglazed
Forma:Téglány
Kopásállóság:4-es osztály
Csúszásgátlás:R9
Anyag:Finom kőporcelán
Szélesség:30 cm
Mélység:60 cm
Kiigazított:Igen
Lerakási javaslat:Beltér & kültér
Megjelenés:Beton megjelenés
Átfestve:Nem
Fagyálló:Igen
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:3,65 kg
Magasság:9 mm
Szélesség:30,0 cm
Mélység:60,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére