Válasszon az alábbi termékkategóriákból:Bosch elektromos kéziszerszámok


Bosch kerti gépek


 Egyetlen akku a 18V-os Power for ALL szerszámcsalád minden tagjához

A 18V-os Power for ALL gépekkel kényelmesen, kábel nélkül dolgozhat kültéren, a műhelyben vagy a házban. Mindössze egyetlen akkumulátorra van szüksége gépeihez, így megtakarítható a további akkumulátorok beszerzési költsége. A Syneon Chip a maximumot hozza ki az akkumulátorból és erőteljes működést biztosít a munka befejezéséig.

A 12V-os család is érdekli?


Bosch barkács mérőműszerekA Bosch Home & Garden-ről

Bosch Home & Garden gépek:
Nagyobb erő, nagyobb rugalmasság, nagyobb pontosság

Minél jobb egy elektromos kéziszerszám, annál egyszerűbb a munka. A Bosch elektromos kéziszerszámaival folyamatosan új megoldásokat fejleszt Önnek, amelyek megkönnyítik a házban vagy a kertben végzett feladatokat. Fedezze fel a barkácsmesterek számára kifejlesztett innovációkat: a Bosch elektromos kéziszerszámai le fogják Önt nyűgözni. A Bosch elektromos szerszámok innovatív erejére példa a 18V-os lítium-ion akkumulátor: egyetlen erőteljes akkumulátor szolgáltatja az erőt a teljes Bosch gépcsalád számára mind a házban, mind pedig a kertben. Szintén jövőbe mutató fejlesztés az új Bosch Compact generáció: kézreálló és kompakt felépítésű szerszámok – minden felhasználónak a megfelelő gép. Merüljön el a barkácsolók számára kifejlesztett Bosch elektromos kéziszerszámok világában.

Érdeklik a Bosch Professional termékeink is?

Egyes OBI áruházakban az árak eltérőek lehetnek. A tényleges árat a termékleírást tartalmazó linkelt oldalak és a bevásárlókosár tünteti fel.
Az árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű ÁFÁ-t. Online rendeléseknél adott esetben szállítási költséget számolunk fel.

Vissza a lap tetejére