Termékkínálat
Szolgáltatások

Az én áruházam
Budapest, Fogarasi út
Fogarasi út 28-54.
1148 Budapest
Hétfő - Szombat: 8:00 - 20:00 Vasárnap: 08:00 - 18:00
Áruház módosítása
vissza
Áruház módosítása
Nem sikerült megállapítani az Ön tartózkodási helyét.
További áruházak megjelenítése
OBI áruház keresése a térképen


Válasszon az alábbi termékkategóriákból:Bosch elektromos kéziszerszámok


Bosch kerti gépek


 Egyetlen akku a 18V-os Power for ALL szerszámcsalád minden tagjához

A 18V-os Power for ALL gépekkel kényelmesen, kábel nélkül dolgozhat kültéren, a műhelyben vagy a házban. Mindössze egyetlen akkumulátorra van szüksége gépeihez, így megtakarítható a további akkumulátorok beszerzési költsége. A Syneon Chip a maximumot hozza ki az akkumulátorból és erőteljes működést biztosít a munka befejezéséig.

A 12V-os család is érdekli?


Bosch barkács mérőműszerek


Rögzítés, igazítás, mérés – Az Atino-val mindezt egyedül elvégezheti!

3 funkció egyben: vonallézer, mérőszalag és vízmérték

Gyorsan és egyszerűen rögzíthető ott, ahol szüksége van rá. Az Atino innovatív, öntapadó zselés párnával és rögzítőszegekkel rendelkezik, ezáltal mind sima, mind pedig durva, egyenetlen felületekre telepíthető.


Ha rögzítette a munkafelületre, a vonallézer rugalmasan használható 1,7 m-es hatótávolságban, így a különféle tárgyakat elképzelésének megfelelően rendezheti el.


A lézer eközben nemcsak vezetőzsinórként, hanem egyben vízmértékként is szolgál. A piros LED jelzés azt jelenti, hogy az Atino sem függőlegesen, sem vízszintesen nincs a talajfelszínhez igazítva. Vízszinteshez vagy függőlegeshez közeli állapotnál a LED sárgára vált, a precíz függőleges vagy vízszintes pozíció esetén pedig zölden világít.


A Bosch Atino végezetül rendelkezik egy jelölő lyukkal is az első bejelöléshez, valamint egy 1,5 m hosszúságú beépített mérőszalaggal, amely a lézervonal mentén kihúzható és minden irányban használható. 

Mit szeretne felszerelni, beigazítani vagy kimérni otthonában?

További Bosch mérőműszerek és mérőkellékek:A Bosch Home & Garden-ről

Bosch Home & Garden gépek:
Nagyobb erő, nagyobb rugalmasság, nagyobb pontosság

Minél jobb egy elektromos kéziszerszám, annál egyszerűbb a munka. A Bosch elektromos kéziszerszámaival folyamatosan új megoldásokat fejleszt Önnek, amelyek megkönnyítik a házban vagy a kertben végzett feladatokat. Fedezze fel a barkácsmesterek számára kifejlesztett innovációkat: a Bosch elektromos kéziszerszámai le fogják Önt nyűgözni. A Bosch elektromos szerszámok innovatív erejére példa a 18V-os lítium-ion akkumulátor: egyetlen erőteljes akkumulátor szolgáltatja az erőt a teljes Bosch gépcsalád számára mind a házban, mind pedig a kertben. Szintén jövőbe mutató fejlesztés az új Bosch Compact generáció: kézreálló és kompakt felépítésű szerszámok – minden felhasználónak a megfelelő gép. Merüljön el a barkácsolók számára kifejlesztett Bosch elektromos kéziszerszámok világában.

Érdeklik a Bosch Professional termékeink is?

Egyes OBI áruházakban az árak eltérőek lehetnek. A tényleges árat a termékleírást tartalmazó linkelt oldalak és a bevásárlókosár tünteti fel.
Az árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű ÁFÁ-t. Online rendeléseknél adott esetben szállítási költséget számolunk fel.

Vissza a lap tetejére