Suntec DryFix 20 páramentesítő

Cikkszám 3640489

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Párásítók és páramentesítők

Termékleírás

Cikkszám 3640489

A Suntec DryFix 20 páramentesítővel nincs többé párás helyiség, használatával megelőzheti a penészképződést és a dohos szagot. Ez az épületszárító gyorsan és hatékonyan működik. Ezenkívül felszereltsége a kényelmet szolgálja. Praktikus szállító fogantyúival és rugalmas görgőivel mobilan működtethető és könnyen szállítható.

Alkalmazási területei
A Suntec DryFix 20 párátlanító egy nagy teljesítményű páramentesítő. Páramentesítési teljesítménye 20 l/24 óra, 180 m levegő átforgatása mellett. A Suntec DryFix páramentesítőt ideálisan alkalmazhatja a fürdőben, pincében, mosó- vagy szárítóhelyiségben vagy egyéb rosszul szellőző terekben legfeljebb 100 m -ig. A légszárító gyorsan és hatékonyan elvonja a nedvességet a levegőből, hogy a helyiség klímája egészséges és kellemes legyen. A DryFix 20 ezenkívül beépített por-, illetve aktívszenes szűrőjének köszönhetően praktikus légtisztítást is nyújt. A levegő automatikusan megtisztul, megszabadul a portól és a nemkívánatos szagoktól. A szárító készüléket ruhaszárításhoz is használhatja. A felakasztott ruhák gyorsan és kíméletesen száradnak. Nem képződik többé zavaró kondenzvíz, és a ruhák hatékonyabban száradnak, mint a ruhaszárítóval.

Víztartály
A levehető víztartály térfogata 5,3 liter, és van egy ellenőrző ablaka. Az eszköz hangjelzést ad, ha megtelik a víztartály. Cserélje ki kényelmesen a teli víztartályt, és ezt követően helyezze azt vissza.

Időzítő és folyamatos üzemmód
Az indítás és kikapcsolás automatikusan történik, a beépített időzítőnek köszönhetően. Ezzel a működési időket Ön határozhatja meg. A páramentesítő úgy is beállítható a kijelzőn, hogy a kívánt a kívánt páratartalom eléréséig működjön. A folyamatos üzemmód szintén lehetséges. A hátoldalon egy tömlő is csatlakoztatható. Ezzel megtakaríthatja a víztartály ürítésének műveletét folyamatos üzemmódban.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Páramentesítő
Helyiség mérete:100 m³
Teljesítmény:370 W
Űrtartalom:5,3 l

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére