Értékelési irányvonalaink

Köszönettel fogadjuk visszajelzését termékeinkkel kapcsolatosan az OBI.hu honlapon! Értékelésével aktívan hozzájárul és megkönnyíti a döntést a többi vásárló számára. Kérjük, a termék értékelésekor vegye figyelembe a következő szabályokat.

Minden bejegyzett értékelésnek összhangban kell lennie a Használati feltételeinkkel. Amennyiben a tartalom a jelen irányelveket vagy a fent említett szabályokat sérti, az OBI fenntartja a jogot, hogy ezeket ne publikálja vagy bármikor eltávolítsa.

Használati feltételeink

A „Termékértékelés” szolgáltatásban az alábbi feltételeket alkalmazzuk. Amennyiben bármilyen ellentmondás merül fel az OBI Hungary Retail Kft. Adatvédelem, valamint a Használati feltételeink között, a termékértékelési szolgáltatásra alkalmazandó Használati feltételeink irányadóak. Azzal, hogy értékelést ad az OBI.hu-n, egyben elfogadja, hogy követi a Használati feltételeinket.

A tartalom közzététele

Az értékelés közzétételekor biztosítja a következőket:

Ön vállalja, hogy nem tesz közzé olyan értékelést, amely:

A használati és szerkesztési jogok engedélyezése

Az értékelése beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az OBI Hungary Retail Kft., 1097, Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. illetve a call-center tevékenységet ellátó Carol-ICT Kft. 1143 Budapest, Gizella út 51-57. feldolgozza az Ön által megadott személyes adatokat az értékelések vizsgálata és eredményének elemzése érdekében. Ezen kívül Ön beleegyezését adja ahhoz , hogy az OBI Hungary Retail Kft. és / vagy az OBI Hungary Retail Kft.-vel kapcsolatban álló vállalatok és / vagy beszállítók az Ön értékelésével összefüggő kérdésekkel kapcsolatba lépjenek Önnel (pl. termék-minőségbiztosítási okokból). További, az OBI Hungary Retail Kft.-vel kapcsolatban lévő vállalatokhoz tartozik anyavállalata az OBI GmbH. (Albert-Einstein-Straße 7-9, D-42929 Wermelskirchen), továbbá az OBI Group Holding SE & Co. KGaA (Albert-Einstein-Straße 7-9, D-42929 Wermelskirchen), ennek leányvállalatai illetve a nemzetközi OBI csoporthoz tartozó összes vállalat (röviden „OBI“). Az Ön által adott értékelésre vonatkozóan annak beküldésével az OBI-ra ruházza az annak felhasználására vonatkozó jogot mindenféle ellenszolgáltatás nélkül, visszavonhatatlanul, térbeli, időbeli és tartalombeli korlátozás nélkül. A használati jog magában foglalja különösen a sokszorosítás, terjesztés és annak közvetítési jogát az OBI különböző médiáiban (különös képpen az Interneten és nyomtatott kiadványokban). Az OBI fenntartja a jogot, hogy az összes értékelést kizárólag saját belátása szerint használja fel. Az OBI fenntartja a jogot, hogy a honlapra bejegyzett összes olyan értékelést moderálja, megváltoztassa, lerövidítse, ne publikálja, vagy eltávolítsa, amelyek összeférhetetlenek a Használati feltételeinkkel, vagy bármely másik meghatározással ezen Használati feltételeink közül. A beküldött értékelés utólag nem szerkeszthető. Az Ön által beküldött értékelés rendszerint kettő – négy munkanapon belül lesz közzétéve. Az OBI Hungary Retail Kft. fenntartja a jogot, hogy bármely sértő bejegyzést eltávolítson, visszautasítson. Ön elismeri, hogy a beküldött tartalmakért a teljes felelősség Önt és nem pedig az OBI Hungary Retail Kft.-t terheli. Továbbá az OBI-t és / vagy a vele kapcsolatban lévő vállalatokat, partnereket, külső szolgáltatókat és / vagy ezek tisztségviselőit, ügynökeit és munkavállalóit nem terheli titoktartási kötelezettség az értékelés tartalmát illetően.

Szeretné ha értékelését törölnénk? Akkor küldjön egy e-mailt az uzenet@obi.hu címre és adja meg az értékelés beküldése dátumát és a termék számát.

Mentesítés

Ön kijelenti és szavatolja, hogy mentesíti az OBI-t, illetve vezető tisztségviselőit, munkavállalóit és képviselőit, valamint az OBI-val kapcsolatban álló vállalatokat és / vagy beszállítókat és külső szolgáltatókat minden olyan igény, követelés, közvetlen ill. közvetett károk miatt támasztott kártérítési igény/követelés, továbbá mindennemű vagyoni hátrány alól, beleértve az ügyvédi díjakat is, amely a Használati feltételeink be nem tartásából, jogi rendelkezések megsértéséből, vagy bármilyen jogsértésből erednek.