2021.03.06. 2:40


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Rauhii Snow Flake aloe, cserépátmérő: kb. 12 cm

Cikkszám 3462827

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Pozsgás növények

Termékleírás

Cikkszám 3462827

A Rauhii Snow Flake aloe pozsgás növény, és az aloék kb. 200 különböző fajt magába foglaló csoportjába tartozik. A dekoratív növényt hegyes végű, rozetta alakban elhelyezkedő levelek jellemzik. Könnyen kezelhető, rendkívül igénytelen növény. A legtöbb pozsgás növényhez hasonlóan az aloe sem kedveli a nedves talajt, és a hosszabb száraz periódusokat is jó tűri. Az aloe növekedéséhez elengedhetetlen a rendszeres, kis mennyiségű öntözés és a kéthetente történő tápoldatozás. Nyáron nagyszerűen érzi magát a teraszon vagy egy napos helyen a kertben. Az aloe számára sem a különböző szobahőmérsékletek, sem a száraz levegő nem okoznak problémát.

A termék rendelkezésre állása eltérhet a szállítási információban megjelölt adatoktól!

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:1,40 kg
Magasság:25,0 cm
Szélesség:14,4 cm
Mélység:14,4 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére