2021.03.08. 23:44


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

ACO Vario lábtörlő tálca élvédelemmel 75 x 50 cm

Cikkszám 4209243

  • Valamennyi Vario betéthez megfelelő
  • Közbenső merevítőrendszerrel és DN 100 kifolyónyílással
  • Kiváló minőségű polimerbetonból
Termékinformáció
 
24 990 Ft
24 990 Ft / db

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4209243

Az élvédelemmel ellátott ACO Vario lábtörlő tálca mérete 75 cm x 50 cm, és a házon kívül tartja a durva szennyeződést, valamint a nedvességet. Kiváló minőségű polimerbetonból készült, ezenkívül integrált, horganyzott acélperem erősíti. A különböző rácsrostélyok és szőnyegbetétek alkalmazásával a lábtörlő rendszer számos lehetőséget kínál, amelyek optimális megoldást jelentenek a fedett vagy fedetlen kültéri rész kialakításához.

A közbenső merevítőrendszer ráadásul plusz felfekvési felületet kínál a rácsrostélyok és szőnyegbetétek számára, miközben a lábtörlő stabilitása is javul. A lábtörlő tálca DN 100 lefolyónyílással rendelkezik, így az ACO Vario lábtörlő rendszer megfelelő csőcsatlakozó segítségével beköthető a csatornahálózatba.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:16,6 kg
Magasság:8,0 cm
Szélesség:75,0 cm
Mélység:50,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére