Tesa Öntapadós akasztó átlátszó felületekhez 0,2 kg

Cikkszám 4527974

  • Átlátszó és szilárd beltéri felületekhez
  • Könnyű tárgyakhoz, akasztónként 0,2 kg súlyig
  • Nyom nélkül eltávolítható
  • Használja fel újra egy új ragasztócsíkkal!
  • Korlátozottan UV-álló
Termékinformáció
2 099 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

36 termék kapható

A sorozat további termékei

Termékleírás

Cikkszám 4527974

A Tesa átlátszó felületeken és üvegen használható, 0,2 kg teherbírású öntapadós akasztói szinte láthatatlan módszert kínálnak dekorációk és kis tárgyak rögzítésére a lakás bármely pontján. Az öntapadós akasztók nyom nélkül eltávolíthatók, és 0,2 kg súlyig tartanak.

Használati útmutató - Lépésről lépésre
1. Először is szilikonmentes tisztítószerrel vagy egy kevés alkohollal tisztítsa meg a felületet, majd várjon, amíg megszárad.
2. Ezután vegye le a ragasztócsíkot a hátlapjáról, és helyezze fel függőlegesen az üvegre vagy átlátszó felületre. Nyomja rá öt másodpercig.
3. Vegye le a védőfóliát, és helyezze rá a ragasztócsíkra az öntapadós akasztót, közvetlenül az átlátszó fül vonala fölé. Ezt is nyomja rá öt másodpercig.
4. Ügyeljen arra, hogy a fül hozzáférhető maradjon, hogy később könnyen eltávolíthassa.

Állítható és nyom nélkül eltávolítható

Ezek az átlátszó, öntapadós akasztók ideális megoldást kínálnak mindenféle kisebb rögzítési feladathoz a lakás bármely pontján. Megbízhatóan tartanak üvegajtókon, ablakokon, tükrökön és más átlátszó felületeken, például akrilon, és mivel szinte láthatatlanok, nem vonják el a figyelmet a dekoráció szépségéről. Nemcsak esztétikai szempontból kínálnak remek megoldást, hanem rendkívül praktikusak is! A legjobb az egészben pedig az, hogy egyáltalán nem kell majd a fúrót vagy a szerszámos ládát keresgélnie, mivel mindent megtalál a csomagban, amire szüksége lesz.

Könnyen használható, és még könnyebben eltávolítható.

Ha szeretne átrendezni ezt-azt, fogja meg egyik kezével az öntapadós akasztót, a másikkal pedig a fület, és a felülettel párhuzamosan húzza le a ragasztócsíkot. Ezzel oldja a több ezer apró kötést, melyekből a ragasztós felület felépül, és a felületen nem marad vissza anyag.

Említettük már, hogy ismételten felhasználhatók?
A Tesa átlátszó felületeken és üvegen használható öntapadós akasztói a pénztárcáján túl a környezetet is kímélik, mivel az öntapadós akasztókat újra és újra fel lehet használni. Nem kell mást tennie, mint beszerezni a Tesa átlátszó felületeken és üvegen használható, 0,2 kg teherbírású ragasztócsíkjait tartalmazó pótkészletet a Tesa innovatív rögzítési rendszerének forgalmazójától.

Ha tapétán, vakolaton, festett falon, faanyagon és egyéb felületeken használható rögzítési megoldásra van szüksége, nézze meg a Tesa többi innovatív rögzítési megoldását.
Nem tapadó felületeken nem használható.

Lefoglalom és átveszem az én áruházamban

Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze 4 óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére