Tesa Öntapadós akasztó átlátszó felületekhez 1 kg

Cikkszám 4527982

  • Átlátszó és szilárd beltéri felületekhez
  • Akasztónként 1 kg súlyig
  • Nyom nélkül eltávolítható
  • Használja fel újra egy új ragasztócsíkkal!
  • Korlátozottan UV-álló
Termékinformáció
2 099 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

27 termék kapható

A sorozat további termékei

Termékleírás

Cikkszám 4527982

A Tesa átlátszó felületeken és üvegen használható, 1 kg teherbírású öntapadós akasztói szinte láthatatlan módszert kínálnak dekorációk és kis tárgyak rögzítésére a lakás bármely pontján. Az öntapadós akasztók nyom nélkül eltávolíthatók, és 1 kg súlyig tartanak.

Használati útmutató - Lépésről lépésre
1. Először is szilikonmentes tisztítószerrel vagy egy kevés alkohollal tisztítsa meg a felületet, majd várjon, amíg megszárad.
2. Vegye le a ragasztócsíkot a hátlapról, majd helyezze fel a tiszta, száraz felületre. Nyomja oda öt másodpercig a felület minden részén.
3. Vegye le a második védőfóliát a ragasztócsík hátsó oldaláról, majd nyomja rá az akasztót a szabaddá tett ragasztós felületre. Nyomja rá az akasztót legalább még öt másodpercig, hogy optimális kötést biztosíthasson.
4. Ügyeljen arra, hogy a fül hozzáférhető maradjon, hogy később bármikor könnyen eltávolíthassa.

Állítható és nyom nélkül eltávolítható

Ezek az átlátszó, öntapadós akasztók ideális megoldást kínálnak mindenféle kisebb rögzítési feladathoz a lakás bármely pontján. Megbízhatóan tartanak üvegajtókon, ablakokon, tükrökön és más átlátszó felületeken, például akrilon, és mivel szinte láthatatlanok, nem vonják el a figyelmet a dekoráció szépségéről. Nemcsak esztétikai szempontból kínálnak remek megoldást, hanem rendkívül praktikusak is! A legjobb az egészben pedig az, hogy egyáltalán nem kell majd a fúrót vagy a szerszámos ládát keresgélnie, mivel mindent megtalál a csomagban, amire szüksége lesz.

Könnyen használható, és még könnyebben eltávolítható.

Az öntapadós akasztókat rendkívül könnyű használni. Ha szeretne átrendezni ezt-azt, fogja meg egyik kezével az öntapadós akasztót, a másikkal pedig a fület, és a felülettel párhuzamosan húzza le a ragasztócsíkot. Ezzel oldja a több ezer apró kötést, melyekből a ragasztós felület felépül, és a felületen nem marad vissza anyag.

Említettük már, hogy ismételten felhasználhatók?

A Tesa átlátszó felületeken és üvegen használható öntapadós akasztói a pénztárcáján túl a környezetet is kímélik, mivel az öntapadós akasztókat újra és újra fel lehet használni. Nem kell mást tennie, mint beszerezni egy pótkészletet a Tesa átlátszó felületeken és üvegen használható, 1 kg teherbírású ragasztócsíkjaiból a Tesa innovatív rögzítési rendszerének forgalmazójától.

Ha tapétán, vakolaton, festett falon, faanyagon és egyéb felületeken használható rögzítési megoldásra van szüksége, nézze meg a Tesa többi innovatív rögzítési megoldását.
Nem tapadó felületeken nem használható.

Lefoglalom és átveszem az én áruházamban

Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze 4 óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére