Tesa Öntapadós akasztószög érzékeny felületekhez 2 x 1 kg állítható

Cikkszám 4528030

  • Texturált és érzékeny felületekre, pl. tapéta, fal
  • Max. 1 kg* (2-t használva 2 kg) súlyú tárgyakhoz
  • Állíthatósága biztosítja az egyenes felhelyezést
  • Nyom nélkül eltávolítható
  • Használja fel újra egy új ragasztócsíkkal!
Termékinformáció
1 799 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

9 termék kapható

A sorozat további termékei

Termékleírás

Cikkszám 4528030

A Tesa tapétán, vakolaton és festett falon használható, 1 kg teherbírású állítható öntapadós akasztószögei ideális megoldást nyújtanak képek, polcok és dekorációs elemek érzékeny felületekre történő felakasztására, fúró és kalapács, valamint a felületek megrongálása nélkül. Egy akasztószög könnyen megtart akár 1 kg súlyt is, két akasztószög teherbírása pedig ennek a kétszerese.* És mi a legjobb benne? Hogy ismételten felhasználhatók, és nyom nélkül eltávolíthatók.

Használati útmutató - Lépésről lépésre
1. Tisztítsa meg a felületet pormentes tisztítóruhával, hogy a kötés a lehető legjobb legyen.
2. Helyezze fel a ragasztócsíkot úgy, hogy a kék fül lefelé és a felület felé nézzen. Legalább öt másodpercig erősen nyomja oda mindenhol.
3. Húzza le a védőfóliát, igazítsa az akasztószöget a ragasztócsík tetejéhez, majd hajtsa rá a szöget a ragasztós felületre közvetlenül a szürke vonal fölött. Ismét nyomja egyenletesen öt másodpercig mindenhol.
4. A piros reteszt feltolva oldja ki az akasztószög fejét. Állítsa be pontosan a kívánt helyzetbe, majd a reteszt újra lecsúsztatva rögzítse a fejet.

Sokoldalú, nyom nélkül eltávolítható és ismételten felhasználható megoldás.

A Tesa tapétán, vakolaton és festett falon használható, 1 kg teherbírású állítható öntapadós akasztószöge tökéletes megoldás texturált és érzékeny felületekre. Ráadásul elfelejtheti a fúrót, kalapácsot és szögeket - minden szükséges kelléket megtalál a csomagban. Az állítható öntapadós akasztószögek innovatív, gyors és egyszerű módszert kínálnak képek, polcok vagy díszítőelemek felakasztására, és mivel állíthatók, biztos lehet benne, hogy minden felakasztott tárgy tökéletesen egy vonalban lesz.

Könnyen használható és beállítható, és még könnyebben eltávolítható

Ha le szeretné venni az állítható öntapadós akasztószöget, fogja meg a szög fejét az egyik kezével, a fület pedig a másikkal. A fallal párhuzamosan húzza meg egyenesen lefelé a ragasztócsíkot. Ügyeljen arra, hogy az akasztószöget ne nyomja rá a felületre - fontos, hogy egyenesen lefelé, a padló felé húzza (NE a felülethez képest átlósan). Ez a mozdulat oldja a több ezer apró kötést, melyekből a ragasztós felület felépül.

Használja fel újra és újra!

Ezt az állítható öntapadós akasztószöget tetszés szerint újrahasználhatja, ezzel kímélve a pénztárcáját és a környezetet. Nem kell mást tennie, mint beszerezni a Tesa tapétán, vakolaton és festett falon használható megfelelő ragasztócsíkjait tartalmazó pótkészletet a Tesa innovatív rögzítési rendszerének forgalmazójától.

Ha csempén, üvegen vagy más felületeken használható rögzítési megoldásra van szüksége, nézze meg a Tesa többi innovatív rögzítési megoldását.
Nem tapadó anyagokon nem használható.

* Optimális eredmények eléréséhez, kérjük, olvassa el a használati útmutatóban található utasításokat.

Lefoglalom és átveszem az én áruházamban

Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze 4 óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában.

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére