Tesa Öntapadós akasztószög sima felületekhez 2 x 2 kg

Cikkszám 4528097

  • Sima és szilárd felületekhez, pl. beltéri csempéhez
  • Max. 2 kg (2-t használva 4 kg) súlyú tárgyakhoz
  • Nyom nélkül eltávolítható
  • Használja fel újra egy új ragasztócsíkkal!
Termékinformáció
1 499 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

19 termék kapható

A sorozat további termékei

Termékleírás

Cikkszám 4528097

A Tesa csempén és fémen használható öntapadós akasztószögével gyerekjáték konyhai felszereléseket és dekorációkat sima felületekre rögzíteni. Minden akasztószöggel akár 2 kg súly tartható meg biztonságosan, ráadásul nincs szükség szerszámokra, és nyom nélkül eltávolítható.

Használati útmutató - Lépésről lépésre

1. Tisztítsa meg a felületet a portól és zsiradéktól egy tiszta törlőruhával és némi szilikonmentes ablaktisztító szerrel vagy alkohollal, majd várjon, amíg megszárad.
2. Vegye le a védőfóliát, simítsa rá a tiszta felületre függőlegesen a ragasztócsíkot, és legalább öt másodpercig nyomja oda mindenhol. Eközben ne érjen hozzá a ragasztós részhez, mert ez hátrányosan befolyásolja a ragasztócsík teljesítményét.
3. Vegye le a ragasztócsík védőfóliáját, és igazítsa be az öntapadós akasztószög tetejét a ragasztócsík tetejéhez, ügyelve, hogy az akasztószög feje fönt legyen. Ezután hajtsa rá az akasztószöget a ragasztós területre közvetlenül a piros vonal fölött. Nyomja oda öt másodpercig mindenhol.
4. Ügyeljen arra, hogy a fület könnyen meg lehessen fogni - erre szüksége lesz, ha le szeretné venni az akasztószöget.

Akassza fel tárgyait a felületek felsértése nélkül

A Tesa csempén és fémen használható öntapadós akasztószöge tökéletes megoldást nyújt képek és kisebb dekorációk olyan felületekre történő felakasztásához, melyeket a fúrás vagy kalapálás megrongálna. Az akasztószögek használatához nincs szükség szerszámokra - minden kelléket megtalál a csomagban. Egy szög 2 kg súlyig használható, két szög pedig 4 kg-ot is megtart.

Könnyen használható, és még könnyebben eltávolítható...

Az öntapadós akasztószög eltávolításához fogja meg erősen az egyik kezével a szög fejét, a másik kezével pedig a kilógó fület. A fallal párhuzamosan húzza meg lefelé a ragasztócsíkot. Az akasztószöget ne nyomja rá a felületre, és a ragasztócsíkot húzza egyenesen lefelé, a padló felé (NE a felülethez képest átlósan). Ez a nyújtó mozdulat oldja a több ezer apró kötést, melyekből a ragasztós felület felépül.

...ráadásul ismételten felhasználható

Az öntapadós akasztószögeket tetszés szerinti alkalommal újrahasználhatja, így kímélve a környezetet, a pénztárcáját és a felületeket is. Nem kell mást tennie, mint beszerezni egy pótkészletet a Tesa csempén és fémen használható ragasztócsíkjaival a Tesa innovatív rögzítési rendszerének forgalmazójától.

Ha tapétán, vakolaton, festett falon és egyéb felületeken használható rögzítési megoldásra van szüksége, nézze meg a Tesa többi innovatív rögzítési megoldását.
Nem tapadó anyagokon nem használható.

Lefoglalom és átveszem az én áruházamban

Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze 4 óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére