Tesa Öntapadós akasztószög sima felületekhez 2 x 3 kg állítható

Cikkszám 4528113

  • Sima és szilárd felületekhez, pl. beltéri csempéhez
  • Max. 3 kg (2-t használva 6 kg) súlyú tárgyakhoz
  • Állíthatósága biztosítja az egyenes felhelyezést
  • Nyom nélkül eltávolítható
  • Használja fel újra egy új ragasztócsíkkal!
Termékinformáció
1 799 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

25 termék kapható

A sorozat további termékei

Termékleírás

Cikkszám 4528113

Az ismételten felhasználható, nyom nélkül eltávolítható és állítható, 3 kg súlyt is elbíró, csempén és fémen használható Tesa öntapadós akasztószög rendkívül egyszerű megoldást kínál nem lapos hátoldalú tárgyak rögzítéséhez sima és szilárd beltéri felületekre. Egy akasztószög 3 kg-ig tart biztonsággal, két akasztószög teherbírása pedig 6 kg. Nincs szükség szerszámokra, és a felületek sem fognak sérülni.
Használati útmutató - Lépésről lépésre
1. Tisztítson le minden port és zsiradékot egy törlőruhával és egy kevés szilikonmentes tisztítószerrel vagy alkohollal. A felületnek alkalmazás előtt száraznak kell lennie.
2. Először simítsa rá a tiszta felületre függőlegesen a ragasztócsíkot, és legalább öt másodpercig nyomja oda mindenhol erősen.
3. Vegye le a ragasztócsík takarófóliáját, és gondosan igazítson be minden akasztószöget az egyes ragasztócsíkok felső széléhez. Ügyeljen arra, hogy az akasztószögek feje felül legyen. Ezután hajtsa rá a szöget a ragasztós területre közvetlenül a piros vonal fölött.
4. A piros reteszt felcsúsztatva oldja ki az akasztószög fejét, állítsa be a kívánt helyzetbe, majd rögzítse a fejet.

Problémamentes, levehető fali rögzítés

A Tesa csempén és fémen, 3 kg súlyig használható állítható öntapadós akasztószögét olyan helyzetekhez terveztük, ahol a hagyományos módszerek, például a fúrás valószínűleg repedéseket, csorbulást vagy egyéb sérüléseket okozna a szóban forgó felületen. Szerszámokra egyáltalán nem lesz szüksége, mivel mindent megtalál a csomagban, ami a tárgy rögzítéséhez szükséges. Az állítható öntapadós akasztószögek innovatív, gyors és egyszerű módszert kínálnak fűszertartók, képek és más, nem lapos hátoldalú tárgyak felakasztására - és mivel állíthatók, biztos lehet benne, hogy minden felakasztott tárgy tökéletesen egy vonalban lesz.

Könnyen használható és eltávolítható...

Az állítható öntapadós akasztószög eltávolításakor ügyeljen arra, hogy egyik kezével erősen fogja meg a szög fejét, a másik kezével pedig a kilógó fület. A fallal párhuzamosan húzza meg lefelé a ragasztócsíkot. Az akasztószöget ne nyomja a felületre, és az akasztószöget egyenesen a padló felé, ne a felülethez képest átlósan húzza. Ezzel a nyújtó mozdulattal tudja oldani a több ezer apró kötést, melyekből a ragasztós felület felépül.
Használja fel újra és újra!

Ezt az állítható öntapadós akasztószöget tetszés szerinti alkalommal újrahasználhatja, így kímélve a környezetet, a pénztárcáját és a falakat is. Nem kell mást tennie, mint beszerezni a Tesa csempén és fémen használható ragasztócsíkjait tartalmazó megfelelő pótkészletet a Tesa innovatív rögzítési rendszerének forgalmazójától.

Ha tapétán, vakolaton, festett falon, faanyagon és egyéb felületeken használható rögzítési megoldásra van szüksége, nézze meg a Tesa többi innovatív rögzítési megoldását.
Nem tapadó anyagokon nem használható.

Lefoglalom és átveszem az én áruházamban

Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze 4 óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére