Termékkínálat

Szolgáltatások

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Tesa Ragasztócsíkok sima felületekre 3 kg

Cikkszám 4528089

  • Ragasztócsík az akasztószög újra felhasználásához
  • Sima és szilárd felületekhez, pl. csempéhez
  • Ragasztócsíkonként max. 3 kg súlyú tárgyakhoz
  • Ez a ragasztócsík önmagában is használható
  • Nyom nélkül eltávolítható
Termékinformáció
1 799 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%, Plusz szállítási költség.

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

12 termék kapható

A sorozat további termékei

Termékleírás

Cikkszám 4528089

A Tesa csempén és fémen használható, 3 kg teherbírású öntapadós akasztószögeinek ismételt felhasználásához csupán a Tesa csempén és fémen használható, 3 kg teherbírású ragasztócsíkjaira van szüksége. Akár önmagukban is használhatja őket tárgyak különböző felületeken történő közvetlen rögzítésére.

Használati útmutató - Lépésről lépésre
1. A felületről egy szilikonmentes tisztítószerrel vagy némi metil-alkohollal távolítson el minden zsiradékot és szennyeződést, majd várjon, amíg megszárad.
2. Függőlegesen ragassza fel a ragasztócsíkot a tiszta, száraz csempére vagy más sima felületre. Vegye le a védőfóliát, és nyomja oda az egész felületen legalább öt másodpercig. Ügyeljen arra, hogy a ragasztós területhez ne érjen hozzá az ujjával, mert ez jelentősen csökkenti a ragasztóerőt.
3. Vegye le a védőfóliát, és ha használja, ragassza fel az öntapadós akasztószöget a ragasztós területre közvetlenül a piros vonal fölé úgy, hogy az akasztószög feje felül legyen. Ha a tárgyat közvetlenül a ragasztócsíkra rögzíti, ismét nyomja oda mindenhol erősen öt másodpercig.
4. Ügyeljen arra, hogy a fül hozzáférhető legyen, hogy könnyen le lehessen szedni.

Sérülés nélküli rögzítés sima és szilárd felületeken

Ezek a ragasztócsíkok innovatív, egyszerű és gyors megoldást kínálnak tárgyak sima és szilárd felületeken történő rögzítéséhez, különösen akkor, ha a hagyományos rögzítési módszerek, például a fúrás sérülést, felfordulást, zajt és egyéb problémákat okoznának. Továbbá eltávolítás után nem hagynak nyomot, és nem lesz szüksége szerszámokra sem, mivel ez a pótkészlet lehetővé teszi, hogy a Tesa 3 kg súlyig használható öntapadós akasztószögeit máshol újra felhasználja.

A ragasztócsíkot könnyen eltávolíthatja

Ha le szeretné szedni a ragasztócsíkot, egyszerűen fogja meg az egyik kezével az akasztószög fejét, a másik kezével pedig a kilógó fület, és nyújtsa meg a ragasztócsíkot lefelé, a fallal párhuzamosan. Az akasztószöget ne nyomja rá a felületre, és a ragasztócsíkot egyszerűen húzza egyenesen lefelé, a padló felé (NE a felülethez képest átlósan). Ez a nyújtó mozdulat oldja a több ezer apró kötést, melyekből a ragasztós felület felépül.
Használja fel újra és újra!

A Tesa csempén és fémen használható ragasztócsíkjaival az öntapadós akasztószöget nagyon sokszor újrahasználhatja. Az ismételt felhasználhatóságnak köszönhetően a Tesa csempén és fémen használható ragasztócsíkjai éppúgy kímélik a környezetet, mint az Ön pénztárcáját és a felületeket.

Ha üvegen, vakolaton, festett falon, tapétán és egyéb felületeken használható rögzítési megoldásra van szüksége, nézze meg a Tesa többi innovatív rögzítési megoldását.
Nem tapadó anyagokon nem használható.

Spedition
Csomag
Az árucikk szállítási díja 1690 Ft.

A tételt csomagként küldjük el, a kézbesítés 4-6 napon belül történik. A csomagként valamint szállítmányozóval továbbítható árucikkek egyidejű megrendelése esetén a szállítási költségek eltérhetnek. A szállítási díj nem az árucikkek számán alapul, azt a legmagasabb szállítási költségű termék határozza meg ugyanazon megrendelésen belül.

A csomagként nem feladható tételeket egy szállítmányozó cég szállítja otthonába. A fuvarozó minden esetben csak kaputól kapuig (gépjárművel járható terület) köteles az árut eljuttatni.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére