2020.10.23. 8:12


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

PSTN riasztókészlet

Cikkszám 3947876

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Riasztókészülékek

Termékleírás

Cikkszám 3947876

A PSTN riasztókészlet védi otthona belső tereit, és illetéktelenek belépése esetén jelez. A riasztókészlet része egy központ infravörös mozgásérzékelővel, valamint egy vezeték nélküli ajtó- és ablaknyitás-érzékelő mágneses érintkezővel. A mozgásérzékelő érzékelési sugara 10 m, érzékelési tartománya vízszintesen 110°, függőlegesen 90°. A mozgásérzékelő távirányítóval kapcsolható be és ki. Riasztás kiváltása esetén megszólal az integrált sziréna, és a PSTN Plug telefonos kapcsolaton keresztül jelenti a riasztást. A készülékben legfeljebb három telefonszám tárolható. Az energiaellátás 4 darab AA 1,5 voltos elemmel történik, így a berendezés az áramhálózattól függetlenül működik. Az elemek külön kaphatók. Az elemek töltésszintje a LED-es kijelzőn felügyelhető.

Tartalom:
Riasztóközpont infravörös mozgásérzékelővel
Vezeték nélküli ajtó- és ablaknyitás-érzékelő mágneses érintkezővel
Távirányító
RJ11 telefonkábel
Rögzítőkészlet a PSTN riasztókészlet számára

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Jelátvitel:Vezeték nélküli
Tartozékok:Jeladó

További részletek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére