2020.09.28. 10:28


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Bosch Indego M + 700 fűnyíró robot

Cikkszám 4304390
  • Alkalmazással történő okos vezérlés
  • Automatikus töltési folyamat
  • LogiCut intelligens navigáció
Termékinformáció
 
447 990 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4304390

A Bosch Indego M + 700 fűnyíró robot a LogiCut nevű intelligens navigációs rendszerrel van ellátva. A fűnyíró robot pályáról pályára haladva megy végig a gyepfelületen, és ezáltal jóval gyorsabb azoknál a robotoknál, amelyek véletlenszerűen dolgoznak. Legfeljebb 700 m -nyi gyepfelülettel rendelkező kertekben használható. A területnek nem kötelező egyetlen darabból állnia: elválaszthatja egy átjáró út, vagy több részfelületből is összetevődhet. A több területen dolgozó MultiArea fűnyírásra csak egyetlen szabály vonatkozik: az összterület nem lehet 700 m felett.

A GSM technológiának köszönhetően mindenhonnan eléri a fűnyíró robotot. A hálózati kapcsolat közvetlenül az okostelefon vagy tablet és a Bosch Indego M+700 között jön létre. Ehhez csak szkennelje be a csomagoláson található QR-kódot, és kövesse az utasításokat. Ezután a fűnyíró robot az alkalmazással bárhonnan vezérelhető és felügyelhető. Ha szoftverfrissítés érhető el, az szintén kényelmesen, az alkalmazásból végezhető el. Az alkalmazás IOS és Android operációs rendszerekhez használható, és ingyen letölthető az adott App Store-ból.

Akik szeretnének közvetlenül a fűnyíró robottal dolgozni, a felhasználóbarát és nagy kijelzőn is elvégezhetik a beállításokat.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Vágásszélesség:19 cm
Maximális emelkedés:27 %
Minimális vágásmagasság:30 mm
Maximális vágásmagasság:50 mm
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:7,1 kg
Magasság:44,5 cm
Szélesség:36,4 cm
Mélység:20,2 cm

További részletek

Útmutatók

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére