2020.02.28. 23:28


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Gardena Sileno City 250 fűnyíró robot

Cikkszám 4066411

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Robotfűnyírók

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 4066411

A Gardena Sileno City 250 fűnyíró robot kisebb, legfeljebb 250 m -es városi kertekhez alkalmas. A Sileno City nagyon halkan, kevés zajjal működik, így sem Önt, sem a szomszédokat nem zavarja. Az innovatív fűnyíró robot bármikor gondoskodik arról, hogy gondozott legyen a kert. Dőljön nyugodtan hátra, és hagyja, hogy a Gardena fűnyíró robot dolgozzon Ön helyett.

Nagy fűnyírási teljesítmény a komplex gyepfelületekhez
A fűnyíró robot ráadásul halkabb is, mint a hagyományos villanyos, akkumulátoros vagy benzines fűnyírók. Még a nehezen járható, akár 25%-os emelkedésű gyepfelületek sem jelentenek problémát a Gardena Sileno City 250 számára. Így ez a fűnyíró nélkülözhetetlen és megbízható segítőtársa lesz a kert gondozásában.
A fűnyíró robot teljesen önállóan dolgozik, és a keresőkábel segítségével egyedül visszatér a töltőállomásába. Így Önnek több szabadideje marad, és mégis tökéletesen ápolt gyeppel rendelkezhet. A strapabíró és megbízható fűnyíró az időjárási viszonyoktól függetlenül teszi meg szokásos köreit a kertben. A Sensor-Cut rendszernek köszönhetően nem lesznek zavaró csíkok a gyepfelületen, ráadásul megbízható és pontos fűnyírásra kerül sor. A nyírás egyenletes eredménnyel jár. A vágásmagasság 20 mm és 50 mm között választható meg.

Az Easy Passage felismeri a keskeny átjárókat
A határoló vezetékkel pontosan kijelölheti a nyírni kívánt felületet, így a fűnyíró robot csak a megadott területen dolgozik majd. A nehezen elérhető felületek, például keskeny átjárók (60 cm-től) sem jelentenek többé problémát, köszönhetően az Easy Passage rendszernek. A Gardena Sileno City 250 fűnyíró robot felismeri a szűk átjárókat, és önállóan boldogul. A hátsó forgókeréknek köszönhetően a Sileno City 250 különösen agilis és jól fordul. A tisztítás gyorsan és egyszerűen, normál kerti tömlővel végezhető. Így gyorsan megszabadíthatja a házat, a késeket és a kerekeket a szennyeződésektől, portól és fűmaradványoktól.

Integrált mulcsoló funkció és lopás elleni védelem
Az erőteljes lítiumion akkumulátort alacsony energiafogyasztás jellemzi. Töltési ideje alacsony, 60 perc. A kiváló minőségű LCD kijelző intuitív felépítésű, és könnyen kezelhető. Pontosan úgy állíthatja be a fűnyírási időket, ahogyan szükséges. A program varázslója azonban igény szerint kiszámítja Önnek az optimális fűnyírási tervet. Az ütésálló műanyaggal ellátott Gardena Sileno City 250 fűnyíró robot integrált mulcsoló funkcióval rendelkezik. Így nincs szükség fűgyűjtő kosárra. A levágott füvet finom méretűre aprítja, és közvetlenül a lenyírt felületre juttatja vissza. Ezáltal a mulcs biológiai trágyaként szolgál. A rendkívül érzékeny ütközésérzékelő nem csak a fűnyíró robot, hanem az emberek és állatok biztonságáról is gondoskodik.
A lopás ellen védő funkciónak és a PIN-kódos védelemnek köszönhetően nem kell aggódnia a robot miatt.

Méretek és tömeg (nettó)

Tömeg:
7,0 kg

Útmutatók

Értékelések (2)

 5 értékelő 5
  • 5(2)
  • 4(0)
  • 3(0)
  • 2(0)
  • 1(0)

Vásárolta már Ön ezt a terméket? Kérjük, írjon róla értékelést!

Részvételi feltételek és további részletek: www.obi.hu/nyeremenyjatek.
A nyereményjáték 2020.03.31-ig tart.

Rendezés:

  • Rendezés:
5

Sárközi Sándor (2019.08.06.)

Gardena Sileno City 250 fűnyíró robot

Tetszik: Nagyon jó választás volt

Telepítés egyszerű volt és a hozzá mellékelt tartozékok elegendő. Pontosan és szépen nyírja a fűvet .

0 vagy

5

Sárközi Sándor (2019.08.02.)

Gardena Sileno City 250 fűnyíró robot

Tetszik: Nagyon jó választás volt

Telepítése egyszerű volt, minden hozzá való tartozék elegendő . Be állított időpontban indul és szépen nyír.Jó választás.

0 vagy

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére