2021.03.01. 4:14


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Worx Landroid M800i fűnyíró robot

Cikkszám 1020742

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Robotfűnyírók

Termékleírás

Cikkszám 1020742

A Worx Landroid M800i fűnyíró robot önállóan kikerüli az akadályokat, és legfeljebb 800 m -es gyepfelületekre van tervezve. Eközben akár 35%-os emelkedőket is leküzd. A Landroid az új WiFi funkció révén okostelefonnal kényelmesen kezelhető. PIN-kóddal van biztosítva, és lopásriasztóval rendelkezik. A többzónás programozással egy gyepfelület több szegmensre osztható, így még hatékonyabb fűnyírás lehetséges. A gyepszélnyírási funkcióval a Landroid a töltőállomásra visszatérve lenyírja a gyepszélt.

A Landroid már előprogramozva érkezik, a beállítások azonban gyorsan és egyszerűen módosíthatók. A fűnyírási idők is (a zajszegény technológiának köszönhetően nappal vagy éjjel) könnyen beállíthatók. Ha az akkumulátort fel kell tölteni, vagy a fűnyírási idő letelt, a fűnyíró önállóan a töltőállomásra megy.

A vágásmagasság 20 mm és 60 mm között fokozatmentesen állítható. A Landroidnak nincs szüksége gyűjtőkosárra, mivel 3 késes talajtakaró funkciójával a füvet olyan finomra vágja, hogy az a gyepen marad, és trágyaként szolgál. Önnek csupán a határoló kábelt kell lefektetnie és a kívánt fűnyírási időt kell beállítania. Soha többé nem akar ezután kézzel füvet nyírni!

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Akkumulátor-teljesítmény:28/2 V/Ah
Vágásszélesség:18 cm
Ajánlott terület:A 800 m
Maximális emelkedés:35 %
Vágásmagasság fokozatok:Fokozatmentes
Minimális vágásmagasság:20 mm
Maximális vágásmagasság:60 mm
Súly:9 kg
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:9,0 kg
Magasság:26,0 cm
Szélesség:38,5 cm
Mélység:55,0 cm

Útmutatók

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére