Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Yardforce robot fűnyíró SC 600 ECO esőérzékelővel

Cikkszám 4060935

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Robotfűnyírók

Termékleírás

Cikkszám 4060935

A Yard Force fűnyíró SC600 Eco akár 600 m pázsit nyírására alkalmas. A fűnyíró maximálisan 50%-os lejtőn használható. Az intuitív kijelző megkönnyíti az üzembe helyezést. Csak be kell állítani a kívánt fűnyírás időpontját, és a program automatikusan elindul minden nap ugyanabban az időben. Igény szerint, akár még éjjelszaka is dolgozhat a fűnyíró, annyira alacsony zajjal működik. Ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony, a robot fűnyíró beáll a töltőállomásra, újratöltődik, majd újra függetlenül működik. Az integrált esőérzékelő lehetővé teszi a robot fűnyíró számára, hogy esőt érzékelve automatikusan a töltőállomásra menjen. Miután az esőérzékelő megszáradt, a Robot fűnyírófolytatja munkáját, vagy elindul a következő napon a programozott időben. Ha megnyomja a Home gombot, a készüléket bármikor manuálisan elküldheti a töltőállomásra
A vágási magasság 20 mm, de a központi beállító kerék elforgatásával beállítható 60 mm is. A levágott füvet a forgó kések finoman aprítják a , és a gyepfelületre terítik. A fűnyíró biztonsága érdekében a robot fűnyíró elektronikus biztonsági zárral rendelkezik (pin kód a lopás riasztásával). Ha felemeli vagy megdönti a késeket, azonnal leáll. Ha akadályba ütközik a kés, és a fűnyíró azonnal leáll, és a fűnyírás folytatódik a másik irányba.
A robot fűnyíró fel van szerelve egy kettős frekvencia kiválasztási funkcióval. Ez a funkció megakadályozza, hogy a hasonló robot fűnyírók megzavarják egymás működését.
A Fűnyíró SC600 Eco meghajtásáról egy nagy teljesítményű 28 V-os lítium-ion akkumulátor 2 Ah.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Akkumulátor-teljesítmény:28/2 V/Ah
Vágásszélesség:18 cm
Ajánlott terület:Akár 600 m
Maximális emelkedés:50 %
Vágásmagasság fokozatok:5 fokozatban
Minimális vágásmagasság:20 mm
Maximális vágásmagasság:60 mm
Súly:18 kg
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:18,0 kg
Magasság:26,0 cm
Szélesség:39,0 cm
Mélység:57,0 cm

További részletek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére