2020.08.12. 2:10


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Seprőgép S 500

Cikkszám 4013017

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Seprőgépek

Sajnálatos módon előfordulhatnak késések a házhoz szállítások esetén.

Termékleírás

Cikkszám 4013017

Az S 500 seprőgéppel ötször gyorsabban seper, mint a hagyományos seprővel és a tisztítási eredmény kifogástalan. A készülék használata már 30 m felett megéri. Az olyan felsepert hulladékot, mint a lomb vagy kavicstörmelék közvetlenül a 16 literes seprőtartályba továbbít: egyszerűen, gyorsan és tisztán. Az S 500 erőteljes seprőhengerével és oldalkeféjével összesen 550 mm munkaszélesség áll rendelkezésre. Az oldalkefe extra hosszú sörtéi a szélek mentén is gondoskodik a tisztaságról. A robusztus törés-, és korrózióálló seprőgépet könnyű tolni és rendkívül fordulékony. A tolókar két fokozatban a mindenkori felhasználónak megfelelően beállítható. A tolókar igény szerint felhajtható. Ezáltal az S 500 seprőgép függőlegesen és így különösen helytakarékosan tárolható. A különálló szennyeződéstartály egyszerűen levehető és úgy van kialakítva, hogy magában is megáll és kiüríthető. A szennyeződést egyáltalán nem kell megérinteni.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Fényszóró:Nem
Kidobó állítás:Nem
Felületi teljesítmény:1 600 m²/h
Gyűjtőtartály:Igen
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:8,9 kg
Magasság:21,5 cm
Szélesség:53,8 cm
Mélység:60,2 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére