2021.01.16. 18:53


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

LUX Comfort előfúró süllyesztővel 45 mm

Cikkszám 3946464

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Süllyesztők

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 3946464

Ha a fába történő fúrás önmetsző csavarokkal nem lehetséges vagy nem ajánlott, akkor célszerű a 4,5 mm átmérőjű LUX-TOOLS Comfort süllyesztős előfúrót alkalmazni. Fúrógépek és akkus csavarhúzók hasznos tartozéka. Az előfúróval kiküszöbölhetők a bosszantó és nem kívánatos élszakadások a megmunkálandó fafelületeken, ugyanis helyet készít az anyagban: A szárba integrált süllyesztő kiszélesíti a furat felső átmérőjét. Optimális feltételek a süllyesztett fejű csavarok ezt követő becsavarozásához. Ezáltal megtakarítható a második munkamenet - egyben értékes idő is. Ez a munkamenet egyben az anyag kiszakadásának megbízható megakadályozására is szolgál.

Ha valamennyi előkészítő lépést megtette, mint például a furatok helyének bejelölését, már jöhet is az előfúró. Hegyes szerszámcsúcsa pontosan ráhelyezhető a munkadarabra. Különösen fontos, ha a faanyag széléhez közel kell furatot készíteni - itt igazi mesteremberi képességek szükségesek. Törékeny és vékony falemezek esetén segítséget nyújt a mélységhatároló. Segítségével elkerülhető például bútorok, kerítéslécek és hasonló munkadarabok véletlen átfúrása.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Alkalmas a következőkre:Fa
Anyag:Acél
Hosszúság:125 mm
Befogás:Kerek szár
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:27 g
Magasság:12,5 cm
Szélesség:1,1 cm
Mélység:1,1 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére