2020.07.16. 2:32


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Kärcher porszívó MV4 multifunkciós

Cikkszám 3208287

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Száraz-nedves porszívók

Sajnálatos módon előfordulhatnak késések a házhoz szállítások esetén.

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 3208287

MV 4 Premium multifunkciós energiatakarékos porszívó energiafogyasztása: 1000 W, szívóteljesítménya: 1600 W. Nagy hatékonyság és nagy szívóerő jellemzi. A korszerű porszívó masszív 20 l-es, rozsdamentes tartállyal, kivehető kazettában lapos redős szűrővel és parkolóállás funkcióval a munka megszakításakor. A fúvófunkció segítséget jelenthet olyan helyeken, ahol a porszívózás nem lehetséges: használatával például gond nélkül kifújhatjuk a lombot a kavicságyból vagy összegyűjthetjük az avart a fák alatt. A szűrő alkalmas nedves és száraz felszívásra anélkül, hogy szűrőt kellene cserélnünk. Légmennyiség: 68 l/s, vakuum: 210 mBar. Kábel hossza: 5 m. Parkolóállás, fúvó funkció, új szabadalmaztatott szűrőrendszer, gyorsabb, tisztább, könnyebb, minden tartozék a készüléken található. Alapfelszereltség: 2 x 0,5 m műanyag szívócső, 2 m gégecső, rozsmentes tartály, fugafej, padlófej klipfeltéttel: 2 db gumi- és 2 db kefefeltét, lapos redős szűrő, fliz porzsák, forgókapcsoló.

Értékelés (1)

 5 értékelő 5
  • 5(1)
  • 4(0)
  • 3(0)
  • 2(0)
  • 1(0)

Vásárolta már Ön ezt a terméket? Kérjük, írjon róla értékelést!

Részvételi feltételek és további részletek: www.obi.hu/nyeremenyjatek.
A nyereményjáték 2020.09.30-ig tart.

5

Adorján Éva (2015.07.23.)

Karcher Porszívó MV 4 multifunkciós

Ez a porszívót megbízhatósága és energiatakarékos fogyasztása miatt bátran merem ajánlani bárkinek. Gyors és alapos munkavégzésre alakították ki. Rozsdamentes tartálya könnyen tisztítható. Lapos redős szűrője egyaránt használható (nem kell kivenni) száraz és nedves porszívózáshoz. A szennyeződések a kazettákban gyűlnek össze biztonságosan.A Pull & Push zárrendszer miatt könnyen nyitható és zárható a porszívó tartálya. A fúvó funkciójával a kertben is könnyedén végezhetünk vele munkálatokat a lomb és avar összegyűjtéséhez.

3 vagy

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére