2021.01.16. 16:00


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Kärcher porszívó MV4 multifunkciós

Cikkszám 3208287

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Száraz-nedves porszívók

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 3208287

MV 4 Premium multifunkciós energiatakarékos porszívó energiafogyasztása: 1000 W, szívóteljesítménya: 1600 W. Nagy hatékonyság és nagy szívóerő jellemzi. A korszerű porszívó masszív 20 l-es, rozsdamentes tartállyal, kivehető kazettában lapos redős szűrővel és parkolóállás funkcióval a munka megszakításakor. A fúvófunkció segítséget jelenthet olyan helyeken, ahol a porszívózás nem lehetséges: használatával például gond nélkül kifújhatjuk a lombot a kavicságyból vagy összegyűjthetjük az avart a fák alatt. A szűrő alkalmas nedves és száraz felszívásra anélkül, hogy szűrőt kellene cserélnünk. Légmennyiség: 68 l/s, vakuum: 210 mBar. Kábel hossza: 5 m. Parkolóállás, fúvó funkció, új szabadalmaztatott szűrőrendszer, gyorsabb, tisztább, könnyebb, minden tartozék a készüléken található. Alapfelszereltség: 2 x 0,5 m műanyag szívócső, 2 m gégecső, rozsmentes tartály, fugafej, padlófej klipfeltéttel: 2 db gumi- és 2 db kefefeltét, lapos redős szűrő, fliz porzsák, forgókapcsoló.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére