Napelemes fényfüzér lampionokkal színes 5 m

Cikkszám 4275293

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Szolár fényfüzérek

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 4275293

A napelemes fényfüzér modern partivilágítás lehet a kertben, az erdőben vagy a strandon. Ráadásul a sötétedés beálltával a szép, színes lampionok kellemes fényükkel is varázslatos hangulatot teremtenek. A napelemek teljes egészében a napfényből nyerik energiájukat, amelyet aztán napközben eltárolnak. A fényfüzér így rugalmasan, csatlakozóaljzattól függetlenül helyezhető használható. Mind a napelem földbe szúrható rúdja, mind a vezeték strapabíró műanyagból készült. A lampionok különböző színű textilanyagokból készültek. Ezeken hatásosan világít át a fény. A füzér hossza 5 m. Összesen tíz darab 8 cm átmérőjű lampion van rá egymástól egyforma távolságra rögzítve. A földbe szúrható rúd magassága 29 cm.

Praktikus be-/kikapcsolóval
A tíz darab fixen beépített LED teljesítménye 0,06 W, és melegfehér színhőmérsékletű (2700 és 3300 kelvin közötti) fényt bocsátanak ki. A beépített akkumulátor 6-8 órányi világítási időre elegendő energiát tárol. Egy praktikus be- és kikapcsolóval tetszés szerint kapcsolható a világítás. A fényfüzér az IP44 védelmi osztálynak megfelelően védett a fröccsenő vízzel szemben. Miután a panelt leszúrta a földbe, a kívánt helyre akaszthatja fel a füzért.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Stílusirányzat:Korszerű
Szín:színes
Forma:további formák
Magasság:29 cm
Szélesség:8 cm
Mélység:500 cm
Izzóval együtt:LED
Az izzó cserélhető:Nem cserélhető izzó
Fényszín:Melegfehér (2.700 - 3.300 kelvin)
Fényforrások száma:10
IP védelmi osztály:IP44
Mozgásérzékelő:Mozgásérzékelő nélkül
Fényerő szabályzás:A fényerő nem szabályozható
Közvetett világítás:Közvetett fény*Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a használt elektromos, illetve elektronikus eszközöket, melyek kínálatunkban megtalálhatóak, vagy azokkal azonos jellegűek és funkciójúak, díjmentesen átvesszük.

A hulladékkezeléssel kapcsolatban további tájékoztatást az alábbi linken talál:

Hulladékkezelési útmutató

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:146 g
Magasság:29,0 cm
Szélesség:8,0 cm
Mélység:5 mm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére