Black & Decker orrfűrész RS890K

Cikkszám 4659793

  • Univerzális fűrész
  • Szerszám nélküli fűrészlap befogás
  • Állítható fűrésztalp
Termékinformáció
 
32 990 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Még több ebből a márkából

Termékleírás

Cikkszám 4659793

A Black & Decker RS890K háromfunkciós, AutoSelect technológiával ellátott orrfűrész egyedülállóan sokoldalú. Legyen szó kézi-, dekopír- vagy ágazófűrész üzemmódról, az 500 W-os motor erőteljes fűrészelést biztosít minden alkalmazáshoz. Ehhez egyszerűen állítsa az AutoSelect csúszókapcsolót a kívánt anyagra kell állítani, és a fűrész beállításai automatikusan módosulnak. A szerszám nélküli fűrészlapcsere egy gombnyomásra megtörténik, és azonnal elkezdheti a fűrészelést.
Ágazófűrész üzemmódban egyszerűen lehajtva használhatja a fűrésztalpat az ágak stabilizálására. Nagy felületű gumírozott markolatok és optimalizált rezgési tulajdonságok biztosítják a fáradságmentes munkát nagyobb projektek esetén is.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Teljesítmény:500 W
Típus:Többfunkciós fűrész*Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a használt elektromos, illetve elektronikus eszközöket, melyek kínálatunkban megtalálhatóak, vagy azokkal azonos jellegűek és funkciójúak, díjmentesen átvesszük.

A hulladékkezeléssel kapcsolatban további tájékoztatást az alábbi linken talál:

Hulladékkezelési útmutató

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:2,65 kg
Magasság:29,0 cm
Szélesség:24,0 cm
Mélység:8,5 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére