2021.03.04. 6:21


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Vileda Steam XXL gőztisztító szőnyegtisztító elemmel 1550 W

Cikkszám 4313706

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Takarítóeszközök

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 4313706

Könnyítse meg az 1550 wattos Vileda Steam XXL gőztisztítóval a háztartási munkát. A gőztisztító egy praktikus eszköz, amely számos területen használható. A háztartásban csempétől a szőnyegeken át a parkettáig különböző padlóburkolatokhoz, továbbá kárpitozott bútorokhoz, matracokhoz, szerelvényekhez és egyéb felületekhez használható. A gőztisztítóba töltött víz nagyon meleg hőmérsékletre lesz felmelegítve, majd nagy nyomáson egy szórófejen keresztül kerül kiadásra. A vízcseppekhez képest mikroszkopikusan apró méretű gőzmolekulák a felület legapróbb egyenetlenségeibe is behatolnak, és magas hőmérsékletüknek köszönhetően feloldják a zsíros, olajos és viaszos szennyeződéseket. A gőztisztítók esetében teljes egészében nélkülözhetők a vegyszerek, így tökéletes választást jelentenek kisgyermekes családok, állattartók vagy allergiások számára.

Egyszerűen távolítja el a baktériumok 99,9%-át
A nagy teljesítményű, 1550 wattos gőztisztító különösen alapos eredményt szolgáltat. A Vileda gőztisztító segítségével végzett padlótisztításnál a baktériumok 99,9%-a eltávolításra kerül. Így kizárólag gőz használatával gondoskodhat a higiénikus tisztaságú padlóról. A vegyszerek mellőzése mind a padlót, mind az egészséget kíméli. A nagy nyomás, valamint a magas hőmérséklet a felületek hatékony tisztítását teszi lehetővé.

Nagy teljesítményű tisztítás gőzzel 15 másodpercen elül
A gőztisztító beépített 400 ml-es víztartállyal rendelkezik, amely a csomag részét képező mérőpohárral tölthető fel. A nagy víztartály hosszú és kényelmes munkavégzést tesz lehetővé. A tartály egyszeri feltöltésével akár 130 m2-nyi felület is megtisztítható. A tartályban lévő víz 15 másodpercen belül felmelegszik, vagyis a lehető legrövidebb időn belül megkezdheti a takarítást.

Tetszés szerinti gőzintenzitás
A praktikus gőzszabályozóval gyorsan és egyszerűen a tisztítani kívánt felülethez igazíthatja a gőznyomást. Egyszerűen csak állítsa a kívánt intenzitásra a forgatógombot, és már kezdődhet is az egyszerű tisztítás. Az extra széles talpon található, kiváló minőségű mikroszálas huzatnak köszönhetően a felület csíkmentes marad a tisztítást követően. A nagy teljesítményű műszálak és a vízgőz kombinációja még a makacs szennyeződéseket is feloldja, és különösen alapos eredményről gondoskonak.


Nagy fokú kényelem az egyszerű kezelésnek és a szabad mozgathatóságnak köszönhetően
A gőztisztító egyszerűen használható, és hosszabb ideig tartó munkavégzést tesz lehetővé. Ráadásul ez a segédeszköz a hátat is kíméli, használatával pedig időt spórolhat meg. A Steam XXL extra hosszú, 7 méteres kábellel kerül kiszállításra, hogy a lakótér minden pontját elérhesse. Ki kell emelni a csomagban található szőnyegtisztító elemet, amellyel a kárpitozott bútorokat vagy akár a matracokat is egészen egyszerűen és higiénikusan tisztíthatja meg.

Ideális a nagy felületekhez
A Vileda Steam XXL ideális kiegészítője a nagy felületekkel rendelkező háztartásoknak, mivel a 40 cm-es, extra széles talppal gyorsan, alaposan és rövid idő alatt megtisztíthatja a padlókat. Négyszögletes alakja megkönnyíti a sarkok és egyéb nehezen elérhető helyek megközelítését - még a bútorok alatt is.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Felmosók
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:2,42 kg
Magasság:68,7 cm
Szélesség:25,6 cm
Mélység:14,7 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére