LUX automatikus hegesztő védősisak

Cikkszám 3160306

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Tartozékok hegesztőgépekhez

Termékleírás

Cikkszám 3160306

A fekete LUX-TOOLS hegesztő védősisak a 98 mm x 43 mm-es látómezőben automatikusan sötétedő szűrővel rendelkezik. A szűrő áramellátását napelemes cellák biztosítják. A LUX-TOOLS hegesztősisakja egy fokozatmentesen állítható sisak, DIN 4 világossági fokozattal és DIN 9 - 13 sötétségi fokozattal. A kapcsolási idő szobahőmérsékleten 0,4 ms. A 430 g súlyú sisak fokozatmentesen állítható fejpánttal, valamint hegesztési, illetve csiszolási funkcióval rendelkezik. A hegesztő védősisak gyártása és tanúsítása a CE DIN EN 379 és DIN EN 166 szabványok szerint történik.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:950 g
Magasság:33,0 cm
Szélesség:23,0 cm
Mélység:22,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére