LUX Classic csiszolószalag lyuk nélküli 93 mm x 230 mm 10 darab K120

Cikkszám 3259629

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Tartozékok rezgőcsiszolókhoz

Termékleírás

Cikkszám 3259629

A lyuk nélküli LUX-TOOLS Classic csiszolószalag festékek, lakkok vagy korróziómaradványok kézi csiszolására, polírozására vagy lemunkálására szolgál. K120-as szemcseméret jellemzi, melynek segítségével kiváló eredmény érhető el. A csiszolószalag 93 mm x 230 mm-es méretének köszönhetően különböző márkájú rezgőcsiszolókhoz alkalmas. Előnyös tulajdonságai fa és fém megmunkálásakor is megmutatkoznak. Segítségével minimális erőkifejtéssel csiszolhatók egyenletesen síkra gerendák, deszkák, vagy akár fémfelületek is, mint például járműkarosszéria-elemek. Ennek során a csiszolószalagok a rezgőcsiszoló tányérjára rögzíthetők, és lehetővé teszik a szerszám tetszés szerinti könnyed vezetését a munkadarab mentén.

A legtöbb barkácsmester ismeri a felületmegmunkálás alfáját és omegáját: megfelelő eredmények kizárólag az alapfelület tökéletes előkészítésével érhetők el. A csiszolószalagok praktikus 10 részes csomagban kaphatók, melynek köszönhetően mindig kéznél van a tartalék.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Alkalmas a következőkre:fa, fém
Átmérő:93 mm
Tartalom:10 Darab
Szemcsézet:Finom (100-180)
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:5 g
Magasság:23,0 cm
Szélesség:9,3 cm
Mélység:2 mm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére