2020.09.26. 22:21


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Swissinno LED-es rovarirtó 3 W

Cikkszám 4438248
  • Hatékony védelem a szúnyogok, legyek és rovarok ellen
  • Takarékos LED-es fény, amely ultraibolya fényével csalogatja a rovarokat
  • Levehető és könnyen tisztítható alsó tálca
  • 3 wattos teljesítmény 220-240 voltos áramellátásnál
Termékinformáció
 
7 499 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4438248

A 3 wattos Swissinno LED-es rovarirtó beltéren 360°-os sugárban, 20 m -nyi területen hatékony védelmet nyújt a legyekkel és szúnyogokkal szemben. Egyszerű használat, nagy hatékonyság, valamint keskeny és kompakt kialakítás jellemzi.

A rovarirtó ultraibolya fényével magához csábítja a repülő rovarokat, és hatékonyan, vegyszerek vagy méreganyagok nélkül pusztítja el őket. Eközben a készülék nem fejleszt gőzöket vagy szagokat, és nem terheli a környezetet. Az elkapott rovarok egy levehető alsó tálcában gyűlnek össze, amely egy pillanat alatt kiüríthető és megtisztítható.

Az integrált nagyfeszültségű rácsot innovatív kialakítás jellemzi, és az összes CE biztonsági követelménynek megfelel. Szakszerű és előírásszerű alkalmazás esetén használata tökéletesen biztonságos. A külső védőrács pajzsként szolgál, hogy megakadályozza az elektromosan feltöltött, rozsdamentes ráccsal történő érintkezést. A takarékos LED ultraibolya fénye mind az emberekre, mind a háziállatokra nézve ártalmatlan.

A csomag tartalmaz egy akasztókampót és egy útmutatót is.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Keret szín:Fehér
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:160 g
Magasság:22,5 cm
Szélesség:10,0 cm
Mélység:10,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére