2021.03.02. 17:58


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

1-Unit moduláris terméskő járólap palaszürke 30 cm x 30 cm x 2,1 cm 4 darab

Cikkszám 3352408

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Teraszlapok & járdalapok

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 3352408

A palaszürke "1-Unit" moduláris járólap ügyes, összepattintható rendszerével nyeri meg a vásárlót, mivel gyors és egyszerűen lerakást tesz lehetővé. Minden terméskő járólap egyedülálló natúrtermék, így színében és struktúrájában egyedi.

Ez a hasításnyomoktól durva felületű, kalibrált moduláris járólap lépésálló, könnyen tisztítható, és kültéri lerakásra alkalmas, különösen teraszokon és erkélyeken. Ehhez időjárásálló és fagyálló. Emellett kitűnően kombinálható más moduláris járólapokkal (például moduláris pala-, WPC- vagy fa járólapokkal, így teljesen saját elképzelései szerint alakíthatja ki teraszát vagy erkélyét.

Az egyes elemeket egyszerűen le kell rakni és egymásba kell pattintani. A moduláris járólapok ugyanilyen könnyen szedhetők fel. Az UV-álló műanyagrácsokra rögzített járólapok egyedileg méretre fűrészelhetők, és így a helyi adottságokhoz igazíthatók. A csomag 4 darabot tartalmaz.

Miért burkoljuk terméskőlapokkal a teraszt?
A terméskőlapok minőségi megjelenésükkel és hosszú élettartamukkal győznek meg. Természetes kőzetből készül, így egy olyan, robusztus és könnyen ápolható teraszburkolatot kap, amely természetes hatást kelt.

A terméskőlapok ápolása
A lapok hosszú élettartamához elegendő a vízzel és seprűvel végzett rendszeres takarítás. A moha és algák által okozott szennyeződések nagynyomású tisztítóval és speciális kefefeltéttel távolíthatók el a legjobban.

Fektetési tanács
A terméskőlapok fektetéséhez aljzatként betonalap vagy laptartó tappancs használatát javasoljuk. Alternatív megoldásként a kiegyenlítő rétegként terített sóder is megfelelő aljzat lehet a terméskő teraszok számára. A sokszögű lapok (tört élekkel rendelkező lapok) fektetéséhez a gyakorlott barkácsmestereknek is hosszabb munkaidővel kell számolniuk. A négyszögletes vagy négyzetes terméskő lapok könnyebben fektethetők.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Járólapok
Színárnyalat:Palaszürke
Anyag:Terméskő
Vastagság:2,1 cm
Szélesség:30 cm
Mélység:30 cm
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:2,60 kg
Magasság:2,2 cm
Szélesség:31,3 cm
Mélység:31,3 cm

Az ábrán látható dekoráció nem része a terméknek és a szállítmánynak.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére