2020.10.01. 18:47


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Kőporcelán teraszburkolólap bazalt-grafit 594 cm x 594 cm

Cikkszám 3965241

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Teraszlapok & járdalapok

Termékleírás

Cikkszám 3965241

A bazalt-grafit kőporcelán kiválóan alkalmazkodik a kültér kialakításához. Legyen szó a teraszról vagy kertben lerakott lapokról - ezekkel a fagyálló, időtlen palaszürke lapokkal szabadon engedheti kreativitását.

Miért jó a kőporcelán teraszburkolat?
Mert a kőporcelánlapok különösen magas minőségűek és időjárásállók a préselt anyagnak köszönhetően. Ezen gyártási folyamatnak köszönhetően karcálló és szennyeződéstaszító fa-, beton vagy terméskő mintájú felületek hozhatók létre. Az anyag két további előnye az UV-állóság és a magas csúszásgátló tulajdonság.
Az UV-állóság által a színek sokáig megmaradnak, a csúszásgátló tulajdonság miatt pedig a vizes lapokon is biztosan állhat.

A kőporcelán lap kezelése
A rendszeres tisztítástól a kőporcelánlapok tartósabbak, és ápoltabban is néznek ki. Ehhez tenzidmentes tisztítószereket kell alkalmazni. Szükség esetén, pl. moha vagy alga esetén, nagynyomású tisztítóval és speciális kefével is tisztíthatók a lapok.

Lerakás
A lapok kis súlya miatt könnyen fektethetők, és drenázs habarcsra, laza murva alapra vagy műanyag tartókra is lerakhatók. A megfelelő fugakeresztekkel egyenletes, 3 -5 mm-es fugaközök képezhetők.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Járólapok
Színárnyalat:Antracit
Vastagság:2 cm
Szélesség:59,4 cm
Mélység:59,4 cm
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:31,8 kg
Magasság:60,0 cm
Szélesség:60,0 cm
Mélység:2,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

A felület mérete teljes csomagokra vonatkozik, az elvágott részek nem vehetők figyelembe. A felületszámítás a vágás nélküli maximális felülettel kalkulál.

Lap tetejére