2021.03.01. 11:25


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Leier FORUM térkő ezüstszürke 20 cm x 40 cm x 8 cm

Cikkszám 4084679
  • A kőformák kombinálásával különböző burkolatminták kialakítását teszi lehetővé
  • 8 cm-es kővastagság
  • Rejtett távtartóinak köszönhetően egyszerű a beépítés
Termékinformáció
 
7 599 Ft
7 599 Ft / m²
Mennyiségfüggő ár

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4084679

A FORUM térkő neve egyik legfőbb felhasználási területére utal, a különösen erős oldaltartást biztosító kivitele és nagyméretű formái elsősorban közterületek burkolására teszik alkalmassá. A burkolatépítés a a térkövek nútféderes oldalsó kialakításának köszönhetően csaknem játékos módon történhet. Elegáns, letisztult fugaképe, kis élletörése miatt könnyen illeszthető bármely építészeti stílushoz. Urbánus szürke, kellemes pasztell földszínek. Alacsony gördülési ellenállású térkő. A kőformák kombinálásával különböző burkolatminták kialakítását teszi lehetővé. 8 cm-es kővastagság és N+F kialakítás a nagyobb forgalomra méretezett felületekhez. Rejtett távtartóinak köszönhetően egyszerű a beépítés.
Kézzel válogatott minőség ce-minősítés fagyálló termék fagy- és olvasztósóálló termék csúszásmentes személyautó forgalomra teherautó forgalomra N+F kialakítású távtartó elemek kaiser-clean hidrofobizált termék natúr felület.

Az ábrán látható dekoráció nem része a terméknek és a szállítmánynak.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a kép eltérhet az eredeti terméktől.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére