Bazalt kockakő darabáru 9 cm x 9 cm

Cikkszám 4117966

  • Anyaga: bazalt
  • Színe: világosszürke
  • Élek hossza: 9 cm x 9 cm
Termékinformáció
 
279 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Még több ebből a márkából

Termékleírás

Cikkszám 4117966

A világosszürke bazalt kockakő kültéri használatra való terméskő. Egyedi útburkolat kialakításához vagy dekoratív különálló elemként használható.

Miért érdemes terméskő kockakövet választani?
A terméskő útburkolatokat a kiváló minőséghez illő megjelenés és hosszú élettartam jellemzi. Természetes kőzetből készül, így egy olyan, robusztus és könnyen ápolható burkolatot kap, amely természetes hatást kelt.

A terméskő kockakövek ápolása
A kövek hosszú élettartamához elegendő a vízzel és seprűvel végzett rendszeres takarítás. A nagynyomású tisztító használatát kerülni kell, mert a fugaanyagot kimoshatja és ezáltal az útburkolatot instabillá teheti.

Lerakásra vonatkozó megjegyzések
A kevés gyakorlattal rendelkező barkácsmesterek is könnyen le tudják rakni sóder vagy kavics hordozórétegre helyezett homok/zúzottkő ágyba. Ehhez 3-5 mm-es fugatávolságot kell tartani.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Színárnyalat:Szürke
Anyag:Terméskő
Vastagság:9 cm
Szélesség:9 cm
Mélység:9 cm
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:1,71 kg
Magasság:9,0 cm
Szélesség:9,0 cm
Mélység:9,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére