2020.07.02. 7:33


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Betonvarázs térkősablon

Cikkszám 1498393
 
4 699 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Sajnálatos módon előfordulhatnak késések a házhoz szállítások esetén.

Termékleírás

Cikkszám 1498393

A betonvarázs térkősablon egy egyszerű, gyors, költséghatékony és környezetbarát megoldás amivel szebbé varázsolhatja kertjét, udvarát. A térkősablon segítségével könnyen készíthet járdát, kocsibeállót, hangulatossá alakíthatja környezetét. Anyaga: 100% újrahasznosított PE/PP. Méret: 54x60x5,8 cm

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

Értékelések (2)

 3.5 értékelő 5
  • 5(0)
  • 4(1)
  • 3(1)
  • 2(0)
  • 1(0)

Vásárolta már Ön ezt a terméket? Kérjük, írjon róla értékelést!

Részvételi feltételek és további részletek: www.obi.hu/nyeremenyjatek.
A nyereményjáték 2020.06.30-ig tart.

Rendezés:

  • Rendezés:
3

Soós Gábor (2016.09.13.)

Lassú használat, megtévesztő csomagolás fényképek.

Bár a végeredmény tényleg ELÉG JÓ, de csak NAGYON LASSAN lehet vele dolgozni. A sablon megtöltéséhez ugyanis megfelelően híg betont kell használni, ami miatt a megtöltés után várni kell, hogy a beton formatartóra szikkadjon. Ha ezelőtt vesszük le a sablont, a készülő térkő könnyen megsérülhet, esetleg össze is folyhat. Két sablont használata esetén egy kicsit gyorsulhat a munka, mert amíg az egyikben szikkad a beton, a másikat már el lehet elkezdeni tölteni. Sajnos egy kicsit ügyeskedni kell ekkor is, mert a sablonon lévő fülek akadályozzák az pontos egymás mellé illesztést. Javaslom, hogy nézze meg, hogy a megvásárolni szánt sablon valójában milyen formájú. A sablon tényleges formája (a lyukak alakja) eltér(het) a csomagoló kartonján lévő képtől, sőt az itt megadott fényképtől is. (Valójában nem is így néz ki!)

172 vagy

4

Barack Obama (2016.07.06.)

Jó dolog

Nagyon időigényes

84 vagy

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére