Termékkínálat

Szolgáltatások

Az én áruházam
Budapest, Fogarasi út
Fogarasi út 28-54.
1148 Budapest
Áruház módosítása
vissza
Áruház módosítása
Nem sikerült megállapítani az Ön tartózkodási helyét.
További áruházak megjelenítése
OBI áruház keresése a térképen

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Értékelési irányvonalaink

Köszönettel fogadjuk visszajelzését termékeinkkel kapcsolatosan az OBI.hu honlapon!
Értékelésével aktívan hozzájárul és megkönnyíti a döntést a többi vásárló számára. Kérjük, a termék értékelésekor vegye figyelembe a következő szabályokat.

 • Mindenekelőtt a termék tulajdonságait értékelje, és írja le a termékről szerzett tapasztalatait – minél pontosabb, annál hasznosabb!
 • Kérjük, kerülje az alábbiakat
  • Kifogásolható nyelvezet (pl. obszcén nyelvhasználat)
  • Személyes adatok megadása (mint pl. e-mail cím, telefonszám)
  • Árakra vagy alternatív rendelési / szállítási lehetőségekre vonatkozó bejegyzések
  • Más honlapról származó szöveg, vagy szövegrész kimásolása
  • Reklámok, hivatkozások melyek más weboldalról, URL-ről vagy egyéb forrásokból származnak
  • Hozzászólások, melyek nem a termékkel, hanem a szolgáltatással kapcsolatosak. A szolgáltatással kapcsolatos hozzászólásokat Az elérhetőségekhez – re kattintva lehet megtenni.

Minden bejegyzett értékelésnek összhangban kell lennie a Használati feltételeinkkel. Amennyiben a tartalom a jelen irányelveket vagy a fent említett szabályokat sérti, az OBI fenntartja a jogot, hogy ezeket ne publikálja vagy bármikor eltávolítsa.

Használati feltételeink

A „Termékértékelés“ szolgáltatásra az OBI Hungary Retail Kft. (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.) következő Használati feltételei vonatkoznak. Amennyiben bármilyen ellentmondás merül fel az OBI Hungary Retail Kft. Adatkezelési tájékoztatója és ezen Használati feltételek között, a „Termékértékelés“ szolgáltatásra vonatkozóan a Használati feltételek irányadóak. A termékértékelésnek az obi.hu oldalon történő elküldésével Ön elfogadja a Használati feltételeket. A „Termékértékelés“ szolgáltatás során a Bazaarvoice, Inc. szolgáltatónk szoftverét használjuk. A Bazaarvoice-ra vonatkozó részletes információkat az Adatkezelési tájékoztatónkban talál.

Tartalom közzététele

Az értékelés közzétételekor Ön a következőket biztosítja:

 • Ön a kizárólagos szerző és a szerzői jog Önt illeti.
 • Ön legalább 18 éves.

Ön vállalja, hogy nem állít be olyan értékelést,

 • amelyről ismert, hogy hamis, valótlan, megtévesztő, sértő, fenyegető, kényszerítő, rágalmazó, támadó, erőszakos és/vagy vulgáris, jogszabályba ütköző, rasszista és/vagy egyébként büntetendő/jogellenes és/vagy a hatályos jogot sérti;
 • amely sérti harmadik fél jogait, mint különösen, de nem kizárólagosan szerzői jog, szerzői joggal szomszédos jog, iparjogvédelem, védjegy, szabadalom, információs önrendelkezési jog, üzleti titok, más személyiségi jog;
 • amelyért Ön harmadik féltől fizetségben vagy bárminemű ellenszolgáltatásban részesült;
 • amely olyan információt tartalmaz, amely más honlapra, címre, e-mail-címre, elérhetőségre vagy telefonszámra vonatkozik, vagy számítógépes vírust, vagy más esetlegesen veszélyes számítógépes programot vagy adatot tartalmaz.

Használati és szerkesztési jogok engedélyezése

Értékelése elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az OBI Hungary Retail Kft. (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.) illetve a call-center tevékenységet ellátó Carol-ICT Kft. (1143 Budapest, Gizella út 51-57.) feldolgozza az Ön által megadott személyes adatokat az értékelések vizsgálata és eredményének elemzése érdekében. Ezen kívül Ön beleegyezését adja ahhoz, hogy az OBI Hungary Retail Kft. és/vagy az OBI Hungary Retail Kft.-vel kapcsolt vállalkozásnak minősülő vállalkozások és/vagy beszállítók az Ön értékelésével összefüggő kérdésekkel kapcsolatba lépjenek Önnel (pl. termék-minőségbiztosítási okokból).
Az OBI Hungary Retail Kft.-vel kapcsolt vállalkozásnak minősülő vállalkozások közé tartozik anyavállalata az OBI GmbH. (D-42929 Wermelskirchen, Albert-Einstein-Straße 7-9), továbbá az OBI Group Holding SE & Co. KGaA (D-42929 Wermelskirchen, Albert-Einstein-Straße 7-9), ennek leányvállalatai illetve a nemzetközi OBI csoporthoz tartozó összes vállalat (röviden „OBI“).
Az Ön által elküldött értékelésre vonatkozóan Ön az OBI Hungary Retail Kft.-re ruházza az annak felhasználására vonatkozó jogot mindenféle ellenszolgáltatás nélkül, visszavonhatatlanul, térbeli, időbeli és tartalombeli korlátozás nélkül. A használati jog magában foglalja különösen a sokszorosítás, terjesztés és annak közvetítési jogát az OBI különböző médiumaiban (különös képpen az Interneten és a nyomtatott kiadványokban). Az OBI jogosult arra is, hogy az értékelést más nyelvekre lefordítsa és az EU-n belül más OBI társaságok honlapjain megjelenítse. Az OBI Hungary Retail Kft. fenntartja a jogot, hogy valamennyi Ön által elküldött értékelést kizárólag saját belátása szerint használja fel. Az OBI Hungary Retail Kft. fenntartja magának a a jogot arra vonatkozkóan, hogy a honlapján szereplő valamennyi tartalmat módosítsa, lerövidítse, ne tegye közzé, vagy törölje, amelyek az OBI Hungary Retail Kft. megítélése szerint nincsenek összhangban a tartalmi irányelvekkel vagy a Használati feltételek más rendelkezéseivel. A már elküldött értékelések utólag már nem szerkeszthetőek. Az Ön által elküldött értékelés rendszerint kettő – négy munkanapon belül kerül közzétételre. Az OBI Hungary Retail Kft. fenntartja magának a jogot arra vonatkozóan, hogy bármely bejegyzést bármilyen okból eltávolítson vagy visszautasítson. Ön elismeri, hogy az Ön által elküldött tartalmakért a teljes felelősség Önt és nem pedig az OBI Hungary Retail Kft.-t terheli. Továbbá az OBI Hungary Retail Kft. -t és/vagy a vele kapcsolt vállalkozásnak minősülő vállalkozásokat, partnereket, külső szolgáltatókat és/vagy ezek vezető tisztségviselőit, képviselőit és az általuk foglalkoztatottakat nem terheli titoktartási kötelezettség az Ön által elküldött tartalmakat illetően.

Szeretné, ha értékelése törlésre kerülne? Küldjön egy e-mailt az uzenet@obi.hu címre és adja meg az értékelése elküldésének dátumát, valamint a termék cikkszámát..

Mentesítés

Ön kijelenti és szavatolja, hogy mentesíti az OBI Hungary Retail Kft.-t ill. vezető tisztségviselőit, munkavállalóit és teljesítési segédeit, valamint az OBI Hungary Retail Kft.-vel kapcsolatban álló vállalatokat és/vagy külső szolgáltatókat minden olyan igény, követelés, közvetlen ill. közvetett károk miatt támasztott bármilyen jellegű, ismert vagy ismeretlen igény/követelés, továbbá mindennemű vagyoni hátrány alól, beleértve az ügyvédi díjakat is, amely a Használati feltételeink be nem tartásából, jogi rendelkezések megsértéséből, vagy bármilyen jogsértésből erednek.

Vissza a lap tetejére