2020.09.19. 23:46


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Swissinno SuperCat pocokcsapda méreg nélkül 6 cm átmérőjű

Cikkszám 4438305
  • Hatékony megoldás a pockok méreg vagy csalétek nélküli elkapásához
  • Az egyszerű használatnak és aktiválásnak köszönhetően idő- és energiatakarékos
  • A szabadalmaztatott mechanizmus lehetővé teszi, hogy mindkét haladási irányban elkapja az állatokat
  • A vi
Termékinformáció
 
5 499 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4438305

A Swissinno SuperCat pocokcsapdával méreganyagok és irtószerek nélkül kaphatja el a pockokat. A csapdát előzetes ismeretek nélkül is egyszerűen elhelyezheti és megfeszítheti. A megfeszítő fogantyúnak köszönhetően már messziről látható a siker. A világszerte szabadalmaztatott technikával mindkét irányból elfoghatók a pockok, így természetes módon, hatékonyan küzdet meg velük és űzheti el őket.

Egyszerű telepítés
A Swissinno SuperCat pocokcsapdája az alagútrendszer részeként használható, ezért nincs szükség csalétekre vagy méregre. A legjobb az, ha a közelben egy keresőbottal (a csomag nem tartalmazza) megkeresi a pockok alagútjait és járatait. A csapda egy kicsi, 6 cm átmérőjű lyukba illik bele. Ezt a lyukasztóval (a csomag nem tartalmazza) alakíthatja ki. A csapdát egyetlen mozdulattal, előzetes ismeretek nélkül helyezheti el és feszítheti meg. Ha ütközési meghúzza a feszítőszerkezetet, azzal megfeszíti a csapdát, amely így néhány másodperc alatt használatra kész állapotba kerül. Ezáltal energiát és időt spórolhat meg. Nincs szükség a lyukak fárasztó kiásására és rugók nagy erőt igénylő megfeszítésére.

Hatékony működési mód
Ha egy pocok a csapdába megy, egy kis kar lép működésbe, és azonnal becsapódik a csapda. Így egy erős ütés gyorsan és fájdalommentesen megöli a pockot. A szabadalmaztatott mechanizmusnak köszönhetően az elkapás mindkét haladási irányban működik. A sikeres fogást a feszítőfül jelzi, amely visszahajlik a csapdába, ha belefutott egy egér.

Környezetbarát és gyors
A Swissinno SuperCat pocokcsapda csalétek vagy méreg nélkül működik, vagyis környezetbarát megoldás a pockok elleni harcban. A csapda a felhasználóra és a háziállatokra nézve is ártalmatlan. Legkésőbb egy nap elteltével ellenőrizze a csapdát. Gyakran már pár óra elteltével jutnak egerek a csapdába.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:200 g
Magasság:22,5 cm
Szélesség:10,0 cm
Mélység:6,1 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére