Einhell MSS 1610 alsó állvány fejező és sarkaló fűrészekhez

Cikkszám 4227369

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

További tartozékok fűrészekhez

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 4227369

A mobil Einhell MSS 1610 alsó állvány egy stabil és kiváló minőségű alumínium szerkezet helyhez kötött készülékek, például fejező- és sarkaló fűrészek számára. Így a legfeljebb 100 kg-os helyhez kötött készülékek szükség szerint rugalmas helyváltoztatással, az állítható magasságú lábaknak köszönhetően mindig stabilan használhatók.

A befogó sín 455 mm-ig kihúzható, így a szabványos méreten kívüli daraboló fűrészek is gond nélkül felszerelhetők az Einhell alsó állványra. A láb rögzítése is nagyon könnyen, az ergonomikus gyorszáraknak köszönhetően kézzel végezhető. Fixen beállítható egy kényelmes munkamagasság, a felső szegély legfeljebb 84,5 cm magasan lehet.

A görgőkkel és felhajtható ütközővel rendelkező, kihúzható munkadarab-alátét pontos sorozatvágásokat tesz lehetővé. Ezenkívül praktikusnak bizonyulnak az anyagot kímélő, puha görgőkkel ellátott, kihúzható munkadarab-alátétek is. Ezek a gyorsbefogó mechanizmus segítségével könnyedén integrálhatók az alsó állványba.

További hasznos munkadarab-alátétek találhatók az elülső lábaknál. A vázon lévő dobozban kényelmesen tárolhat különböző kicsi munkaeszközöket.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Alkalmas a következőkre:fejező gérvágó fűrész húzófunkcióval, fejező gérvá
Anyag:Aluminium
Tartalom:1 Darab
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:210,0 kg
Magasság:25,0 cm
Szélesség:120,0 cm
Mélység:120,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére