Termékkínálat

Szolgáltatások

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

"Jasminum" koszorúfutóka, fehér, cserépátmérő: kb. 12 cm

Cikkszám 3460508

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

További virágzó növények

Termékleírás

Cikkszám 3460508

A "Jasminum" koszorúfutóka (Stephanotis) egy futónövény, amely akár méteres hosszúságú hajtásokat is növeszthet. Nyáron gyönyörű fehér virágokat hoz, amelyek ráadásul csodásan illatoznak is. A koszorúfutókának ehhez világos, jól szellőző helyre van szüksége. A közvetlen napfényt nem viseli el, az károsítja a szép leveleket. Nem csak a hely, hanem a megfelelő mennyiségű víz is döntő jelentőségű a koszorúfutóka növekedése számára. Tavasztól kezdve bőségesen öntözni kell, és a földlabda nem száradhat ki. Így a virágzásnak semmi sem áll útjába. Ha a hőmérséklet 22 fokC fölé emelkedik, permetezze meg a koszorúfutókát további mészmentes vízzel. Ellenkező esetben kis foltok keletkeznek a leveleken.
Télen a növény pihen, és nem szükséges olyan gyakran öntözni. A föld felső rétege ebben az időszakban teljesen kiszáradhat. Tápoldatozásra kéthetente van szükség, kivéve a téli pihenő időszakot.

A termék rendelkezésre állása eltérhet a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére