2020.09.27. 21:47


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Ananász "Pacifico" cserépátmérő: kb. 12 cm

Cikkszám 3968435

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

További virágzó növények

Termékleírás

Cikkszám 3968435

Az ananásznövény a gyümölcsként ismert ananász dísznövényfajtája, és e "Pacifico" változatnak kis piros gyümölcse van. E pompás, erőteljes növény hónapokon át örömöt okoz. Egész éven át napos helyen kell állnia. Nyáron legfeljebb 30 °C-os hőmérséklet ideális számára. Emiatt az erkélyre vagy a teraszra is kihelyezhető. Fontos a rendszeres öntözés és az enyhe vizes permetezés. Az ananász más növényekkel ellentétben nem viseli el a pangó vizet a levéltölcsérben. Télen valamelyest csökkenteni kell a vízellátást. Az ananásznövényt májustól szeptemberi havonta kétszer tápoldattal kell ellátni.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Illat:Nem
Helyszín:Világos - napos
Cserépméret:12 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

Útmutatók

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére