2020.10.27. 16:36


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Csipkés csúcsvirág színkeverék cserépátmérő: kb. 14 cm (Ardisia crenata)

Cikkszám 4005278

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

További virágzó növények

Termékleírás

Cikkszám 4005278

A csipkés csúcsvirág (Ardisia crenata) örökzöld növény, amely kis cserje alakot ölt. A tél eleji hónapokban a fajtától függően piros vagy fehér bogyók jelennek meg, amelyek többnyire a következő évi virágzásig megmaradnak.

Vonzó, bogyós termésű dísznövény. Gondozásához fontos, hogy a csúcsvirág télen ne legyen túl meleg helyen. A legjobb számára, ha 12 °C és 16 °C közötti hőmérsékleten tartja, és a levegő nem túl száraz. Ilyenkor sokáig megmaradnak a dekoratív bogyók. A növekedési időszakban rendszeresen öntözze és tápoldatozza. Télen a növény valamivel kevesebb vizet igényel, és nem kell tápoldatozni.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Illat:Nem
Aktuális növénymagasság:30 - 50 cm
Cserépméret:14 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

Útmutatók

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére